4 Sep 17, 01:23 PM
chestella: blogwalking donutcoklat.blogspot.com
4 Sep 17, 01:23 PM
chestella: blogwalking hihi
8 Jun 17, 05:59 PM
miya: Assalamualaikum, boleh x saya nak dptkan email kak alyaa
8 Jun 17, 05:56 PM
miya: nak email akak alyaa boleh x>
25 Jun 16, 10:51 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
25 Jun 16, 12:05 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
24 Jun 16, 03:26 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
23 Jun 16, 10:23 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
13 Jun 16, 06:07 PM
asraha: boleh nak tahu alamat email alyaa tak?
13 Jun 16, 06:06 PM
asraha: Assalamualaikum. saya mohon jasa baik adik utk dapat maklumat ttg pnglamn belajar dip farmasi ni bg
9 Jun 16, 12:14 PM
ath: salam ramadhan. maaf zahir batin :)
16 May 16, 03:36 PM
yana: Salam kak. Uitm kampus bukit mertajam tu Uitm P. Pinang atau cawangan dia?
4 May 16, 03:52 PM
Nabihah: salam kak, nak sambung degree pharmacy susah tak . Masa dip kena score 3.5 above ke kak
4 Apr 16, 02:07 AM
maru: entry requirement tengok result SPM jugak ke? harap maklum
4 Apr 16, 02:06 AM
maru: kak, kalau dah graduate diploma and dpt cgpa 3.5 and above, kalau nak sambong degree,
13 Mar 16, 10:41 PM
diana: kalau buat diploma sains ni, kalau score gilagila each sem boleh ke skip one year dip?
13 Mar 16, 10:40 PM
diana: salam akak, saya nk tanya
11 Mar 16, 07:00 PM
Alyaa: Emily: Akak dah jawab di email kan harap menjawab segala pertanyaan :)
7 Mar 16, 01:48 PM
emily: Ps: saya ada hantar soalan yg sama kat email akak hehe
7 Mar 16, 01:48 PM
emily: Akak,Saya nak tanya kalau ambil diploma sains lepastu degree farmasi banyak tak beza? adakah dip sc
[older messages]