1 Mar 16, 02:54 PM
Survey Online Malaysia: Jom tambah pendapatan dengan menjawab survey online.daftar percuma tanpa modal...jawab survey duit dibayar terus ke akaun anda..
8 May 15, 04:35 PM
Princess Elsa: Hi there..Blogwalking here. Visit my blog http://bit.ly/1ePVw4n
28 Feb 15, 11:57 PM
Diandra: Jalan-jalan Blog Awak :)
26 Jan 15, 12:12 AM
SinarMalaysia: Hi there Blogwalking. Visit me back :)
11 Jan 15, 07:32 PM
Alisya: Dah lame x BW..jngan lupe singgah ye :)
18 Dec 14, 11:23 PM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
15 Mar 14, 11:32 PM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
13 Dec 13, 01:44 PM
Zine: Hi, nice blog, blogwalking here.. :) want make ur face beauty? visit mine
24 Oct 13, 03:51 PM
AkuWarior: Assalamualaikum. Aku ade car baru aku nk kumpul LIKE. Kau? moh.. tk rugi klik..
19 Oct 13, 01:34 AM
TiruFB: Saya tiru web fb..jemput le tengok jadi ke tidak..sy juga sediakan ruang utk beriklan secara percuma..pasti dapat perhatian sbb saya sedang giat mempromosi web ni secara besar2an.
9 Oct 13, 10:18 PM
Kely: Semalam kite merangkak, hari ni kite berjalan. Belum tentu kite berlari esok.
4 Oct 13, 12:16 PM
Hana Chaca: Nice adverts you have.. :) come hit back..
7 Sep 13, 11:00 AM
Sutina: Dari wanita ke wanita
1 Sep 13, 04:15 PM
Khel: Aku yang dulu bukanlah yang sekarang. Kau?
1 Sep 13, 10:06 AM
Penghibur: Dek tak lorek lapuk dengan mesranye di telinge... Erm.. radio.. lol..
2 Jul 13, 05:34 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 12:50 PM
abg superman: cara buat pemegang handphone guna garpu je beb :D
10 May 13, 07:12 PM
Trends: Nice blog right here.. :) Additionally your site lots up very fast!
27 Apr 13, 01:28 PM
CR 7: Visit me back :)
28 Mar 13, 02:17 AM
chef rara: tip meat products processing from me :)
[older messages]