2nd Nov 2016, 15:40
Siti Norshimah: singgah sini
28th Dec 2015, 04:21
Syasya Bellyna Novelis: blogwalking ^_^
28th Dec 2015, 04:21
Syasya Bellyna Novelis: Hai, as salam,
29th Nov 2015, 16:50
jac: ..
29th Nov 2015, 16:50
jac: .
16th Feb 2015, 11:14
dee: :-)....its okay. Kali ini xkan delete walau apa yg terjadi. Tapi lmbt sikit nak up story. Pack time!
15th Feb 2015, 11:42
snamz_: Nama wildcherry ecah? Omaigod my niece pun panggil kita ecah. Btw thank you wild cherry 😚
15th Feb 2015, 11:41
snamz_: Hahaha sbb dulu lepas classique tu ada satu blog kan tapi lupa nak bookmark sekali dh hilang 😂
13th Feb 2015, 10:41
reeya: Oh. Xpernah baca. Tp sygnya sbb blog dah xde. :'(
12th Feb 2015, 22:48
dee: Yeay. N I pun rasa lucky sbb masih ada yg cari. :-P (poyo j). Wc yg whatsap bg tau u tny. :-)
12th Feb 2015, 19:08
snamz_: Oh yeap dulu yg classiquebrownies tu pun kena kn. Puas cari lucky me jumpa blog WC ni
12th Feb 2015, 19:05
snamz_: Best mcm cerpen WC :)
12th Feb 2015, 00:28
dee: Btw, I tgh berusaha utk wat another blog. Private. Soon anyway, tq. If me that you looking for...
12th Feb 2015, 00:25
dee: Hai snamz_!!! Blog dah deleted. Sorry. Ada org sbotaj. So better I delete dr terus tertekan. :-)..
10th Feb 2015, 20:36
reeya: Btw.. best citer wild cherry. :-)
10th Feb 2015, 20:36
reeya: Snamz_... best k citer yg penulis awak cari tu. Sajer tny sbb awak cari. Tentu best..
10th Feb 2015, 15:24
snamzm_: ye saya :)
6th Feb 2015, 15:37
Wild Cherry: snamz_: salam... Banyak lagi penulisan saya yg perlu dibaiki :) Dee tu maksud awak Nadi Ilham ke?
1st Feb 2015, 07:24
snamz_: Salam! nak tanya awak tahu tak blog Dee! yang baru? Btw your cerpen semua best best :)
11th May 2014, 11:58
Wild Cherry: ayu: Terima kasih ayu. tapi cerita WC ni biasa-biasa je
[older messages]