14 Jan 18, 11:06 AM
cam: hyeee ;)
26 Feb 15, 11:52 PM
Alisya: Dah lama x blogwalking.. Singgah sini kejap :)
16 Jan 14, 05:48 AM
Mieya: Jemput join semua. Hadiah seperti telekung, dress/blouse, jam tangan, pillow, shawl glitter, fashion necklace, dan banyak lagi hadiah untuk dimenangi ! http://blogr.my/go/156465/exclusive-giveaway-by
28 Dec 13, 03:48 AM
Wirawati: Assalamualaikum. Korang rase korang bole berjaye?
22 Dec 13, 01:35 AM
EmiraZaharin: Hai! Jenjalan sini dan follow :D Jemput ke blog ek dan komen entry tehehehe :) Happy blogging xx
9 Dec 13, 06:29 AM
ayu: ditag http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/happy-giveaway-by-ain-rahman.html
28 Nov 13, 11:21 PM
shada wentz: shada dtg ;p
17 Nov 13, 07:55 AM
ifah: anis, terima kasih sudi singgah blog ni,, =)
17 Nov 13, 04:31 AM
Anis: Hai. singgah sini :)
4 Nov 13, 02:26 AM
ifah: kak madihah,, thankstag=) nak spm pun sempat lagi blogging haha
1 Nov 13, 05:05 AM
Jack: jome naikkan visitor blog anda dengan ohbelog
30 Oct 13, 03:30 AM
madihah: ditag
26 Oct 13, 03:43 PM
Maisara: [color=red][big]Panas! Apa yg Wayne Rooney buat ni ? Layan>>
24 Oct 13, 06:23 AM
AkuWarior: Assalamualaikum. Aku ade car baru aku nk kumpul LIKE. Kau? moh.. tk rugi klik..
9 Oct 13, 02:01 PM
Kely: Semalam kite merangkak, hari ni kite berjalan. Belum tentu kite berlari esok.
7 Oct 13, 09:06 AM
Khel: Semalam kite merangkak, hari ni kite berjalan. Belum tentu esok kite boleh berlari.. So ad this life kan?
4 Oct 13, 08:03 PM
Hana Chaca: Hi, Thank you very much for the sweet :) Moments?.
28 Sep 13, 12:54 AM
Zaza: jom visit my blog
24 Sep 13, 11:28 PM
AbgferOz: Jom Sertai Giveaway www.jiwarosak.com/giveaway-saya-sayang-malaysia-jiwarosak/ :) CASH dan Topup :)
23 Sep 13, 07:56 PM
dieyba: singgah and follower.. nice blog
[older messages]