18 Aug 17, 03:25 PM
bulb: Sabtu ahad bukak?
19 Jun 17, 02:42 PM
erra: kedai tutp pukul brape ye?
5 May 17, 10:26 PM
Kadir: Terbaik. Good service
11 Apr 17, 07:21 PM
Syaza: Skrg ade lagi utk buat buku?
8 Dec 16, 12:26 PM
Nursyazana: Memang terbaik servis.. Mesra dan pantas.. Nak buat 1 pn dilayan.. Klu kat tmp lain belum tentu
30 Nov 16, 09:32 PM
taytrading: FARAH>> boleh hantarkan artwork terlebh dahulu ke taytrading@yahoo.com utk kami semak
23 Nov 16, 11:53 AM
farah: hai. nak tanya ada buat Jurnal Voucher tak?
16 Nov 16, 10:08 AM
azwan: boleh ke page kami FB TAYTRADING utk discuss lebih lanjut
15 Nov 16, 09:13 AM
Azwan: Asalam.. Nak tnya bleh sulam snapback x..?
25 Oct 16, 08:27 PM
13: good services
25 Oct 16, 08:22 PM
13: :heart:
9 Oct 16, 05:25 PM
taytrading: boy> agen untuk apa yer? boleh walk in kedai jumpa General Manager kami untuk perbincangan
9 Oct 16, 05:24 PM
taytrading: Fazleen> Please check email. Kita dah replied through email
7 Oct 16, 05:09 PM
fazleen: nak tanya kalau terima tempahan last minit (perlu disiapkan 2 minggu). design dah ada . utk jumlah tempahan 100 buku nota saiz A6 soft cover
6 Oct 16, 10:20 PM
boy: kalau nak jd agen bole ke?
2 Sep 16, 09:16 AM
taytrading: masya> boleh
2 Sep 16, 09:15 AM
taytrading: shah> maaf bos,takde
2 Sep 16, 09:14 AM
taytrading: harga depends on size dan jenis yng mana.
19 Aug 16, 05:12 PM
anis: normal stamp tu mana nk cek harga & saiz ya?
19 Aug 16, 05:03 PM
Shah: Ada x jual mod podge n liquitex gloss gel/medium gel..brp harga
[older messages]