29 Oct 13, 06:48
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
8 Oct 13, 11:10
salamkenal: hai..sy elina..sudilah kiranya berkenalan dgn elina. elina ingin menambah kenalan dari seluruh malaysia..tq!
5 Oct 13, 21:11
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
30 Sep 13, 03:02
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
26 Sep 13, 22:30
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
26 Sep 13, 16:44
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
26 Sep 13, 12:54
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
24 Sep 13, 20:47
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak
23 Sep 13, 23:14
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak
10 Sep 13, 21:52
tarikhpnumber: mencari software untuk tarik hp number ? dptkan disini..
4 Sep 13, 15:03
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
2 Jul 13, 06:08
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 13:49
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
11 Nov 12, 21:41
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
2 Nov 12, 12:54
yukiro: Salam Perkenalan. :-)
14 Oct 12, 13:45
arina: Beritahu kami kenapa anda perlukan MRT? :-)
14 Sep 12, 01:37
sizukani: jom vote kek 1 malaysia :-)
6 Sep 12, 13:32
pn jannah: online je xde kerja lain ke?
5 Jul 12, 14:32
OpenboxMalaysia: nak tgk Astr0 Full Channel tanpa langgan Astr0?? Ada Astr0 First lagi :)
5 Jul 12, 11:37
lelaki kacak: jom ikut saya karok :D
[older messages]