7 May 20, 11:15 PM
Sarah: singgah sini :)
13 Apr 20, 05:58 PM
ziela: mcm mana nak follow sis nih
13 Apr 20, 05:57 PM
ziela: salam sis...mcm mana nak follow sis nih...syok sgt baca semua cerpen yg sis buat
12 Aug 18, 04:48 AM
Cik chocolate: Kak ria umur berapa?hihi..
12 Aug 18, 04:48 AM
Cik chocolate: Harap2 idea kak ria mencurah2 untuk hasilkan sambungan cerpen tu.😉
12 Aug 18, 04:46 AM
Cik chocolate: Best la cita tu. Harap2 kak ria sambung cepat2
12 Aug 18, 04:45 AM
Cik chocolate: Bila kak ria nk sambung cerpen sweet sweet vampire kt wattpad?
12 Aug 18, 04:45 AM
Cik chocolate: Hai kak ria.Lama x singgah sini.
6 Jan 18, 10:31 PM
i: saya berminat dengan cerpen ini. (pancing lebih)
6 Jan 18, 10:31 PM
i: hyeee
15 Dec 16, 07:15 PM
rianatsumi: hai Vya...thank suka baca karya2 saya....sangat dihargai...
15 Dec 16, 07:15 PM
rianatsumi: hai ecah....copy utk baca tak apa...copy utk benda lain,janganlah ye...thank sudi baca karya kita...
9 Dec 16, 06:18 AM
Vya: @rianatsumi Best semua karya sis...walaupun saya seorang india tapi saya suka baca cerpen2 dan novel2 melayu...
8 Dec 16, 05:18 AM
Vya: Best semua karya sis...walaupun saya seorang india tapi saya suka baca cerpen2 dan novel2 melayu...
3 Nov 16, 01:54 AM
ecah: nak minta copy cerita bolex...nak buat simpanan dalam note cbb susah la baca guna tenet..tenet slow
26 Oct 16, 07:26 PM
rianatsumi: hai cik chicilate....meh singgah...mehsinggganhhhh... kita suka...kita suka
21 Oct 16, 01:41 AM
Cik chocolate: Hai kak ria.lama saya x singgah blog ni..rindu plak lama x jenguk.huhu..
11 Sep 16, 06:25 AM
Amelia: Hai :)
23 Aug 16, 01:49 AM
NEWS MOBILE: http://newgadget.hol.es/
23 Aug 16, 01:48 AM
grosir gamis q-rana: https://bursagamis.com/grosir-gamis-anak-q-rana.html
[older messages]