[older messages]
7 Nov 12, 08:05 AM
Eija: thanks sebab lawat blog ieja.. Nanti lawat la lagi.
9 Nov 12, 09:47 AM
Perfumes Sephora: Hugo, Issey Miyaki, Dunhil , Gucci, Prada dan banyak lagi perfume yang kami anda, lebih 1000 jenis.
12 Nov 12, 07:38 AM
Fareeza: Wah cantik!! Web sy xdela cantik sangat, tp boleh bg income dkt sy. Nak tau? klik nickname sy.
16 Nov 12, 09:06 AM
Azlan: Make Money From Home <-- My Biggest Secret here, take a look..
19 Nov 12, 06:37 AM
Agus: Lawatan gan. Whatsup.. Nice Blog, i like it..
20 Nov 12, 12:09 AM
Mosmoja: Dari satu blog ke blog yg lain, wah bestnye BW. Baru ni jumpa blog yg ni. Cantik blog, nanti sy dtg lagi.
22 Nov 12, 03:01 PM
Ahbi KS: Nak duit free x?
sy ada banyak program yg bg duit free, mudah je, xperlu keluar duit, tp kita terima duit. klik nickname sy.
29 Nov 12, 09:06 AM
Anisz: Jom dapatkan Penapis Air hebat. Boleh Trade-In. Diskaun pun ada. Cuba tgk dulu.
2 Dec 12, 07:18 PM
amri: Berkunjungan. Sama-sama berkunjung yuk.
25 Dec 12, 09:32 PM
Ghufran: Berblogwalking. Terlewat pulak......
29 Dec 12, 12:39 AM
Abg Ghufran: JomBercuti <-- Banyak Tips bercuti disini. Jom tengok. :D
11 Jan 13, 08:33 AM
Emy: Buat isteri anda mengerang kesedapan sampai macam ni.. KILK DISINI
13 Jan 13, 04:11 AM
Asiah: Blogwalking today! ;)
4 Feb 13, 11:40 AM
Nurkarmilah: Blogwalking today! ;)
18 Feb 13, 12:05 PM
Mus: Mudahkan kerja autoblogwallking dengan software autoblogkalking ni.. kalau nak trafik masuk macam air.. tak nak tak ape KILK DISINI
14 Mar 13, 04:39 PM
Anna^Lee: I like your post.. U write a cool story. Will visit again :)
27 Sep 13, 05:43 PM
SyamStyles: hak blogwalk, hak kami, haha
28 Sep 13, 05:18 PM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
29 Aug 14, 10:53 AM
niche: blogwalk, to be or not to be
4 Nov 14, 09:42 PM
Gameidiot: portal game easy baru