SELAMAT DATANG KEPADA ANDA!
Anda boleh ajukan soalan disini, hanya isikan nama penuh dan no.phone sebagai rujukan.

Daripada:
Admin ToneExcelDotBiz
26 Jul 17, 04:57 PM
Hafizul: Assalamualaikum... baru shj jenguk web ni selepas sekian lama... Alhamdulillah, dah update... nak tanya sikit... terma dan syarat yang diletakkan di website ni... sama dgn HQ ke?
25 Jul 17, 09:38 AM
Jeffry Wan Joseph: Selamat pagi..
24 Jul 17, 11:43 PM
EMMAAMAN: HI............. :cool:
24 Jul 17, 11:43 PM
EMMAAMAN: L1... BERAPA ORANG NI BOS...............
24 Jul 17, 01:44 PM
Admin ToneExcelDotBiz: salam emmaaman silarujuk disini untuk penajaan Tertinggi Bulanan http://www.toneexcel.biz/penajaterbanyak.php?id=8694
22 Jul 17, 10:37 PM
emmaaman: hi salam sejahtera... macam mana penajaan Tertinggi Bulanan
22 Jul 17, 10:26 AM
Admin ToneExcelDotBiz: salam janain, mengenai biasiswa, saya memang tak tahu apa2, seeloknya janain tanya di toneexcel khidmat pelanggan 010-5000-969
20 Jul 17, 03:46 PM
syafiq: assalamualaikum,laman web toneexcel.biz ni,dah tak macam dulu ke ade bab2 untuk newbie belajar???
19 Jul 17, 09:45 PM
janain jaii: salam tuan admin. saya nak tanya pasal promosi biasiswa anak yg cerlang dalam.pelajaran dan layak masuk universiti tempatan. boleh bagi pecerahan ka tentang biasiswa ini dengan terperinci
18 Jul 17, 10:33 AM
Admin ToneExcelDotBiz: ok siap tuan nazren.
18 Jul 17, 10:14 AM
Nazren: Salam admin... Nak tukar nombor hp untuk website saya ni... IDP-1214968.... nak tukar pg no 01135816509
17 Jul 17, 02:25 AM
Faez: Saya mohon website di toneexcel.biz
16 Jul 17, 09:54 PM
ahmad fairos: oh ok tuan terima kasih..masuk ni dah banyak kali kena........topup 30 diri sendiri,isteri,anak anak,semua sama,terus takde internet,tq tuan
16 Jul 17, 09:52 PM
Admin ToneExcelDotBiz: ahmad fairos, kalau ada masalah seperti itu, elok terus call ToneExcel khidmad pelanggan, 010-5000969 atau pun tuan terus call tunetalk khidmad pelanggan 0105001333
16 Jul 17, 09:46 PM
ahmad fairos: CREDIT saya cepat HABIS TOPUP RM30.00 AWAT DIA PI KAT DATA? tekan +133# baki tinggal rm 0.00 LEPAIH TU INTERNET TAKDAK.... ini buat saya stress ni....................... dah banyak kali kena ni, adakah sebab saya langgan internet 1.5gb? ada sapa sapa kena macam saya tak? tolong bagi taw hq tunetalk...... saya stress ni credit cepat habis................. saya ada aply internet 1.5gb...... kalau topup rm30.00 terus pergi data then cerdit tinggal rm0.00,internet tak boleh sebulan....masuk ni dah berapa kali kena,rasa macam nak stop talian ni....sebab makan credit.tolong maklum hq tunetalk......tq
16 Jul 17, 10:02 AM
Admin ToneExcelDotBiz: waalaikumsalam tuan. Guna cara offline tuan. Cara offline adalah cara yang paling pantas untuk kembangkan bisnes ini. Jumpa prospek face to face. Cara yang dah terbukti berkesan.
16 Jul 17, 02:02 AM
Mohammad nazry bin omar: Assalamualaikum tuan..tros trang sy nk ber'FB' ni tk brape pandai,ada cara laen utk sy nk buat promosi n dptkn prospek selaen dr weblika yg tuan dh bg secara percuma pd ahli??.
15 Jul 17, 06:36 PM
Nurul hafizah: Terima kasih
15 Jul 17, 12:21 PM
Admin ToneExcelDotBiz: terima kasih kembali tuan
15 Jul 17, 12:11 PM
richard lukent: Terima kasih banyak2 tuan
[older messages]