SELAMAT DATANG KEPADA ANDA!
Anda boleh ajukan soalan disini, hanya isikan nama penuh dan no.phone sebagai rujukan.

Daripada:
Admin ToneExcelDotBiz
1 Jan 18, 10:59 PM
jaferin bin jeral: selamat tahun baru 2018 tuan
26 Dec 17, 06:04 PM
Faisal: Bagaimana saya nak letakkan no acc bank saya untuk tone excel bayar bonus kepada saya
28 Nov 17, 12:50 PM
Liana bte lana: Assalamualaikum saya ingin bertanya kenapa saya tidak boleh masuk tunegroup toneexcel dan macam mana saya nak tahu ada orang daftar dibawa link saya
27 Nov 17, 04:26 AM
Ebby Saifollah b masbah: Assalamualaikum , sy nk tnye ad beli sim kad di portal tune group dn sy daftar di bwh idp sy mcm mne sy nk thu yg akaun tu msk bwh sy?
20 Nov 17, 01:29 AM
Mohammad Nazry bin Omar: Salam...website utk projek robot tu maseh ada lg ke,klu ada bole tlg bg link website tu tk..tq
13 Nov 17, 08:37 PM
jaferin bin jeral: selamat mlm
10 Nov 17, 12:35 AM
noryati: nk tanya ada tk agen tone excel nama mohd danial hakim org terengganu baru nk sertai takut sebaliknya...
3 Nov 17, 05:22 PM
fatira: Hi. Boleh tak kalau saya nak tukar nom telefon dgn email menggunakan id yang sama ?
1 Nov 17, 01:33 AM
jaferin bin jeral: @nora sebelum buka save dulu tu handphone puan nora
1 Nov 17, 01:32 AM
jaferin bin jeral: @nora sim kad celcom tu akan burn
29 Oct 17, 02:32 PM
fikri: web tone excel.biz tak update ke?
29 Oct 17, 03:04 AM
nora: saya blom join lagi, sbb utama..saya mushkil bab kekalkan nombor lama tu... mmg saya nak kekalkan no. lama.. tapi setelah kekalkan no. lama ke simkad tone excell, ada kah simkad lama tu(saya pkai celcom)masih berfungsi atau burne terus?.. apa jadi ngn data n semua applikasi n contact dlm simkad lama tu nnt.. sbb segalanya sangat penting bg saya.. nombor lama tu jgk dah byk saya guna utk contact, termasuk anak2 n urusan bank dan mcm2 lg.. tolong terangkan lebih lanjut..
28 Oct 17, 07:28 PM
jaferin bin jeral: walaikumsalamwabarakatuh
28 Oct 17, 12:35 AM
Mat sudin bin hamzah: Asskum
28 Oct 17, 12:35 AM
Mat sudin bin hamzah: B
25 Oct 17, 06:24 PM
Azrul naim: no password betul? untuk kali pertama password *1234* @ *123456*
25 Oct 17, 06:22 PM
Azrul naik: walaikumsalam
25 Oct 17, 12:22 AM
Aisyah: Assalamualaikum..slmt mlm? Sy nk tnya sy bru join then login tp still tk blh knoa ye..tq
23 Oct 17, 11:14 PM
gode: Yg berminat dgn bizs TExcel,bole dapatkan info percuma di bit.ly/bizzsantai
22 Oct 17, 12:27 AM
jaferin bin jeral: mlm shahnim whatapps saya 01119067916 jaferin
[older messages]