27 Feb 15, 11:55 AM
Diandra: Jalan-jalan Blog Awak :)
9 Oct 14, 02:00 PM
Riana: dah lawat blog awak..jngan lupa lawat blog sye ye :)
28 Oct 13, 08:32 PM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
6 Oct 13, 07:16 AM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
28 Sep 13, 07:27 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
25 Sep 13, 06:57 AM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak
24 Sep 13, 08:44 PM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak
24 Sep 13, 10:55 AM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak
4 Sep 13, 04:44 PM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
8 Jul 13, 05:48 PM
Abg Superman: Rahsia Abang Tahan Lama!! ---> http://kliksini.in/smp2u
7 Jul 13, 08:33 PM
putera izman: kunjungan kali ke 3 untuk jemput join segmen baru saya :)
7 Jul 13, 01:26 PM
putera izman: kunjungan kali ke 3 untuk jemput join segmen baru saya :)
7 Apr 13, 05:53 AM
Alia: Blog ni mesti reader banyak. guna adsense ke untuk monetize. Saya pun baru dengan adsense. Boleh la duit sikit2
5 Apr 13, 06:50 PM
projek settle hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
28 Mar 13, 10:13 PM
YaNa: i like this
28 Mar 13, 09:54 AM
Azura Cun: BlogWalking here..
15 Mar 13, 01:50 PM
Julia: Let me introduce this nice and great website to my friends, join me..
13 Mar 13, 10:42 PM
rahsia selesai hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
28 Feb 13, 11:32 AM
rahsia selesaikan hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
23 Feb 13, 05:07 AM
Doctor Rara: hye dear :) healthy blogger here :D
[older messages]