25 Sep 16, 01:51 AM
afikah: actually sy dpt iv bhgian nie. very2 nervous.. xda tips ke kak ?
25 Sep 16, 01:50 AM
afikah: haiii akak .. im impressive bnyak akak dpt iv , rezeki akak tuu :))
3 Jun 16, 11:19 PM
aida: hi. nak tanya dear. i akn lapor diri 1/7 ni. pukul berapa nak lapor diri dan dimana?
25 Feb 16, 01:39 PM
jenn: sis,pa lagi solan y meka tnya time intview utk pbntu pergigian tu yek?
16 Feb 16, 11:34 PM
wawa: assalamualaikum sis.. sya dpt iv 4 pmbntu pmbdahan perggian.. time iv tu memang kna speaking ke?
25 Mar 15, 11:03 AM
nurul: assalammualaikum sis sha nak tanye apa lg soalan yg mereka tye ek....sbb nurul interview 9 april ni
10 Dec 14, 07:05 PM
fyda: salam. nk tny pasal pmb. pgwai pgigian bole
10 Dec 14, 07:05 PM
fyda: hye.. nk tny pasal pmbntu pgawai prgigian bole?
7 Dec 14, 03:38 AM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
29 Sep 14, 11:57 AM
reenamoi: Asalamualaikum sha, saya nk request satu entry mengenai mcm mna life sepanjang belajar kat kolej tu?
10 Mar 14, 04:49 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
8 Mar 14, 07:15 PM
fifi: sya ada interview 1/4 nie, doakan sya berjaya ye :)
8 Mar 14, 07:14 PM
fifi: hai sha, sya nak tanya apa lagi soalan yang diorg tanya msa interview pem. pembdhn pergigian tu ?
27 Feb 14, 01:48 PM
abey: ble tlg x. ape lg soalan dorg tnye time temuduga tu ?
25 Feb 14, 12:12 PM
zila: hai....sy nk tanya apa2 lg soalan yg akan d tanya untuk jwtn pembantu pembedahan pergigian?? :131:
16 Dec 13, 09:29 PM
Zine: Reach your blog. I just read it.. :) Honestly will visit again
13 Dec 13, 11:28 PM
ENCIKDANBO: Awak nak beli DANBO tak? saya ada jual :)
27 Oct 13, 02:05 PM
mus: awesome..haha
11 Oct 13, 09:01 AM
Hana Chaca: Hi, Your Blog is Beautiful iw ish i will have blog like you.. :)
28 Jul 13, 08:57 PM
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
[older messages]