29 Mar 15, 03:38 AM
rarity: ss
13 Dec 14, 05:24 PM
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
26 Oct 13, 07:57 PM
micamicabi: hai all. i'll visit both of your blog. muah
29 Jul 13, 08:31 PM
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
2 Jul 13, 01:05 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 07:02 AM
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
26 May 13, 04:47 AM
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
15 Feb 13, 08:20 PM
Azlina: Promosi2!! Jangan tunggu lagi untuk memiliki LIKE fan page yg banyak spya page anda menjadi tarikan ramai dan popular..Sila lawat disini.. :)
3 Jan 13, 02:01 PM
Mama Cookies: i love baking!! Did you love it too? come to my blog, i have many baking recipes.
28 Dec 12, 11:45 PM
Lynda: Tiga cara pikat hati suami anda. http://tipskasihsayang.blogspot.com/2012/06/tiga-cara-pikat-hati-suami-anda.html
15 Dec 12, 06:16 AM
Amy Mastura: Jemu dengan LIKE fan page yg xnaik? Usah tunggu lama lagi,sudah tiada masa..Boleh dapatkan LIKE fan page disini dgn kadar yg murah,cepat dan berkualiti..semua org ingin menjadi popular dan tarikan ramai kan? :D
5 Dec 12, 05:48 PM
Neezam: Jom unlock iphone. Jailbreak pon boleh. Senang je.
28 Nov 12, 07:26 PM
Liana Cun: helloo tuan tanah :)..wat ape tu? hehe.. :D
28 Nov 12, 01:15 AM
Ahbi KS: Nak duit free x?
sy ada banyak program yg bg duit free, mudah je, xperlu keluar duit, tp kita terima duit. klik nickname sy.
20 Nov 12, 11:41 PM
Mosmoja: Dari satu blog ke blog yg lain, wah bestnye BW. Baru ni jumpa blog yg ni. Cantik blog, nanti sy dtg lagi.
19 Nov 12, 06:41 PM
micabi: thankyou all, i love you :*
16 Nov 12, 04:36 AM
Azlan: Make Money From Home <-- My Biggest Secret here, take a look..
8 Nov 12, 02:37 PM
Eija: thanks sebab lawat blog ieja.. Nanti lawat la lagi.
8 Nov 12, 09:28 AM
Jutawan Muda: Bisnes import dari china, memang masyuk, walaupun masih belajar.. nak belajar? klik disini klik disini
6 Nov 12, 10:27 PM
Perfumes Murah: Buy 2 Free 1 Promotion , Dapatkan perfume pilihan anda sekarang dengan harga yang cukup rendah.
[older messages]