28 Oct 13, 10:18 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
21 Oct 13, 07:12 PM
fbclone: jadi tak aku klonkan fb? mai le tgk! register utk test drive ye!
7 Oct 13, 07:36 AM
nana: Dapatkan Kupon TESCO,MYDIN & GIANT bernilai RM1,000 secara percuma
----> klik sini
5 Oct 13, 06:11 AM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
30 Sep 13, 04:19 AM
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
28 Sep 13, 05:38 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
26 Sep 13, 09:47 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
23 Sep 13, 05:57 AM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak
23 Sep 13, 02:53 AM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak
30 Jul 13, 02:54 AM
Mohd Azam: Blogwalking, jom ke blog Azam dan bacakan review terbaru daripada Azam tentang Shoutbox baru, iaitu Fibox. Ianya buatan orang tempatan. http://azam-life.blogspot.com/
19 Jul 13, 01:16 AM
Fibox: Come try new shoutbox, with realtime and easy to use features. Visit http://www.fibox.my now!!! 7729
10 Jul 13, 02:43 AM
Fibox: Come try new shoutbox, with realtime and easy to use features. Visit http://www.fibox.my now!!! 1568
5 Jul 13, 05:15 AM
Farah Fauzana: Rahsia Mudah Untuk Abang Tahan Lama ---> http://kliksini.in/smp
5 Jun 13, 07:04 PM
putera izman: blog awak sangat menarik nt jemput singgah iyer :)
5 Jun 13, 06:21 PM
putera izman: blog yang menarik... ada masa jemput singgah iyer :)
5 Jun 13, 09:56 AM
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
29 May 13, 06:02 PM
putera izman: blog yang menarik... jemput singgah iye :)
21 May 13, 06:10 AM
cboxadvertisement: Anda ingin beriklan dicbox seperti ini ? Percuma hanya di www.simplifiednow.com - Cara Beriklan Era Baru
18 May 13, 09:16 AM
Free Product Samples: hey, nice blog! wanna exchange links? www.FreeProductTesting.com email us
11 May 13, 11:47 AM
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
[older messages]