2 Nov 17, 09:37 PM
amani zulfa: wah semua ahli the wannababes dah kawen ke.lama tak dgr khabar
23 Dec 15, 06:50 PM
MissAegyo: Ni sume btol ke tipu niehh
30 Oct 15, 10:04 PM
Wida: Ada x tip untuk tudung sekolah
1 Mar 15, 06:40 AM
Fathin: blogwalking.
7 Jan 15, 06:37 PM
Alisya: Dah lame x BW..jngan lupe singgah ye :)
22 Dec 14, 11:59 PM
Jasmin: Singgah sini kejap :)
30 Nov 14, 03:18 AM
BR1M 2015: Pendaftaran baru dan tarikh bayaran BR1M 4.0 tahun 2015 http://goo.gl/3riTHd
17 Oct 14, 10:21 PM
Nuha: hello girls
17 Oct 14, 10:21 PM
Nuha: hello girls
15 Aug 14, 08:27 PM
lonely girl: hello the wannababes batak
15 Aug 14, 08:25 PM
hanamiera: hai the wannababes
8 Jun 14, 10:41 PM
shash amelya: entah ape apelah disclaimer tu
4 Jun 14, 03:44 PM
mooooooo: kenapa fake sahaja? -_-
20 Apr 14, 01:31 PM
rky: 12/2/1994
22 Mar 14, 10:36 PM
ain natasya: cantik betul blog ni..
16 Feb 14, 05:44 PM
Aznul tak senonoh........: Woi, Wannababes! Korang bukannya wujud pun! Kalau betul korang wujud, jom kita buat sex nak? Aku suka masukkan aku punya ke dalam pompuan punya! Sedap rasanya! Jomlah... Saya nak... Semua saya nak..
16 Feb 14, 05:39 PM
Faryma Husnyn: Assalamualaikum, wah..Wah..Wah.. Tak sangka ya The Wannababes ada blog sendiri? Hei, kau ingat kau ni popular sangat ke? Aku lebih suka Sekolah Zara Damansara daripada sekolah korang yang kolot tu....
19 Dec 13, 10:29 AM
Miss Quiet: Hello... I really like your post inthis blog. Please... post more. Don't off^^v
16 Dec 13, 11:54 PM
tasya: wannababes mmg terbaekk la ..
23 Nov 13, 03:05 PM
misha: cantik sangat!!! :)
[older messages]