28 Feb 15, 01:30 PM
Alisya: Dah lama x blogwalking.. Singgah sini kejap :)
26 Feb 15, 11:42 AM
Aria: Kalau org yg kite benci pun tk lupe, apetah lagi yg pnah kite sayang n cinta..
25 Jan 15, 11:48 PM
SinarMalaysia: Hi there Blogwalking. Visit me back :)
15 Jan 15, 10:51 AM
Lily Yana: Meh aku ajr tips shopping kat korang
15 Jan 15, 09:29 AM
Vivian: Cerite aku jadi pembeli yg bodoh.. huhu..
25 Dec 14, 02:52 AM
Princess Elsa: Hi trere..Blogwalking. Feel free to visit us here http://goo.gl/rwKwwD
4 Dec 14, 08:41 PM
INFORMASI: 10 cara terbaik jimatkan minyak kenderaan anda http://goo.gl/l5jncC
1 Dec 14, 10:40 AM
Fina: Melankolik buat ibuku...
1 Dec 14, 09:42 AM
Junior: Kejayaan lepas bukan kejayaan sekarang boh..
30 Nov 14, 12:19 AM
BR1M 2015: Pendaftaran baru dan tarikh bayaran BR1M 4.0 tahun 2015 http://goo.gl/3riTHd
16 Oct 14, 01:04 PM
LoyLa: Cerita berak aku... huhu
16 Oct 14, 10:21 AM
Anesa: Hi awak, ade akaun IG? Cool tak gmbar2 ko tu?
12 Oct 14, 12:08 PM
Adam: Mak aku kate, selagi bukan darah daging, manusie ni baik kat mulut je.
12 Oct 14, 08:48 AM
Erina: Jom join kontes pix korang yg vintage. :)
28 Sep 14, 11:28 AM
Maleficient: Ko takut tak dengan aku???
28 Sep 14, 08:14 AM
Kara: Feveret minuman ko ape? Kite suke teh o ais
26 Sep 14, 12:21 PM
Satucinta: Inilah isu-isu yang berlaku dalam hidup gua... sedih
26 Sep 14, 11:56 AM
MrMiss: Aku dan pasanganku sangattt sweet....
21 Sep 14, 07:48 PM
DianeeyA: Singgah~ ^^
19 Sep 14, 07:17 AM
Yun Sing: Takleh komen la :(
[older messages]