21 Nov 14, 12:55 PM
Gameidiot: portal game easy baru
15 Jun 14, 03:06 AM
Ayie: Kisah yang sgt menarik
4 Nov 13, 05:02 AM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
24 Sep 13, 07:13 AM
SyamStyles: hak blogwalk, hak kami, haha
4 Mar 13, 11:27 AM
Yati Min: You're very welcome to our Facebook page Scarves & Styles. Have a look our latest merchandise such a Petersaydenim, Atticus, Dropdead... We bring it from 27heaven Store Kuala Lumpur, EXCLUSIVELY for you guys!! Be quick!
25 Feb 13, 07:51 AM
Amira: Pernah tak dengan orang kata trafik = $$$ ? , xtahu macam mana nak dapatkan trafik yang banyak dan boleh buat $$$,[url=http://bit.ly/trafikpower] klik sini
9 Feb 13, 09:39 PM
Utrim produk: Produk terbaru yg berkesan untuk kencing manis, darah tinggi, buasir, gastrik, migrain
13 Jan 13, 11:26 AM
NamesHub.net: Domain names registration with lowest price http://nameshub.net/
13 Jan 13, 12:12 AM
Azlina: Promosi2!! Jangan tunggu lagi untuk memiliki LIKE fan page yg banyak spya page anda menjadi tarikan ramai dan popular..Sila lawat disini.. :)
30 Dec 12, 02:02 PM
Ghufran: Berblogwalking. Terlewat pulak......
28 Dec 12, 03:02 PM
Dania: Promosi untuk menaikkan LIKE fan page dengan kadar yg murah,cepat dan berkualiti.Saya juga ingin menjadi popular dan tarikan ramai sperti org lain :D
19 Dec 12, 09:06 PM
Lyn: Nak tahu bagaimana untuk menjana pendapatan sehingga RM38,000 setiap bulan? Klik Disini Sekarang
3 Dec 12, 07:49 AM
amri: Berkunjungan. Sama-sama berkunjung yuk.
30 Nov 12, 12:05 PM
Anisz: Jom dapatkan Penapis Air hebat. Boleh Trade-In. Diskaun pun ada. Cuba tgk dulu.
27 Nov 12, 02:37 PM
Abg Abi: Abi dtg menjenguk disini. Sambil berblog, buat duit free. Nak tahu? jom ke blog abi.
26 Nov 12, 11:03 AM
Ayu Raudah: haii..ziarah ke sini..jemputan untuk singgah ke site sy dialu-alukan :P
20 Nov 12, 11:33 AM
Cik eili: Berkunjungan waktu bosan.. Sambil BW, sambil baca blog awak. Jumpa masa BW tadi.
15 Nov 12, 08:07 PM
Anie: Kunjungan Balas!! Yea, best dapat blogwalking. Bertambah trafik kita sesama blogger. Jom BW.
15 Nov 12, 02:30 PM
Azlan: Make Money From Home <-- My Biggest Secret here, take a look..
9 Nov 12, 05:54 AM
Fauziah Gous: hiii..jalan2 ptg kat sini..ada mase mari la lawat sy plak k? :D
[older messages]