25 Dec 14, 07:53 PM
farah: takde jawapan punn. :'(
25 Dec 14, 07:39 PM
timah: apa funsi blog ni. isee nothinggg!
24 Nov 14, 02:31 AM
nicky: iPad Air 2 launched
22 Mar 14, 08:08 PM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
29 Oct 13, 09:09 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
30 Jun 13, 11:20 PM
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
30 Jun 13, 06:37 AM
abg superman: gambar yang memudahkan kehidupan harian korang :)
12 May 13, 10:49 AM
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
16 Jan 13, 09:45 PM
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
16 Jan 13, 05:59 PM
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
14 Jan 13, 08:21 PM
tunz: selamat dtg ke blog saya
12 Jan 13, 10:25 PM
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
12 Jan 13, 11:33 AM
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
13 Nov 12, 08:22 PM
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
9 Nov 12, 09:40 PM
noname: korg pe khbar
9 Nov 12, 09:39 PM
noname: hi
13 Oct 12, 01:48 AM
ashraf: jenis kaki gayut nak jimat singgah blog saya :)
6 Sep 12, 09:05 PM
pn nana: awk ada keje x?
31 Aug 12, 10:56 PM
kak long: sejarah kadang kala sy fikir mudah tp bila dha buat esei dlm masa sngt singat betapah susahnya seolah sy x dpt membuatnya.. betapa risaunya sy cam nie... :/
10 Aug 12, 05:03 AM
Lydia: i have followed your blog
[older messages]