17 Oct 17, 10:51 AM
Tie: cer cuba cari dekat minerva bookstore tapi dekat KL le , maybe ada ke
9 Oct 17, 04:17 PM
airani: bli online kt mphonline je..ade jual
5 Oct 17, 01:04 AM
Zahra: Cerpen kasih yg ku tunggu kenapa dah xde ye?
4 Oct 17, 12:48 PM
tasha: :|
4 Oct 17, 12:47 PM
tasha: sy nk novel titian cinta
4 Oct 17, 10:13 AM
tasha: asslm,,,sy cari jgk novel titian cinta ne,,,tp 1 sold outttt jgk,,,
3 Oct 17, 01:24 PM
diyana khalil: email saya jugak. kat kedai semua tk de
2 Oct 17, 02:03 PM
ani saini: saya nak beli novel ni. camana ye. semua kedai buku taka ada. pm sy please. tq
2 Oct 17, 11:00 AM
maz: salam mne sy bleh beli novel TItian Cinta ni ye tq
2 Oct 17, 10:59 AM
maz: salam sy nk beli novel titian cinta ni kat mne ye tq
1 Oct 17, 12:49 PM
Ridhya_Iman: Kalau boleh pm RI direct dekat FB Messenger. Mmg RI guna mesenger utk communicate
1 Oct 17, 12:49 PM
Ridhya_Iman: Maaf, ya. RI dapat mesej yang terlalu banyak pasal nak beli novel ni. Beri RI masa ya untuk jawab
1 Oct 17, 12:21 PM
Rozita: Saya nak beli novel titian cinta.Tq.
1 Oct 17, 08:48 AM
Dayang Noria: email saya : cgdayang@gmail.com
1 Oct 17, 08:46 AM
Dayang Noria: Saya nak beli novel Titian Cinta yang siap tanda tangan dan sedikit kata2 Penulis
30 Sep 17, 10:29 PM
rohaniyatun@gmail.com: saya berminat nak beli novel titian cinta. saya ada dm di IG but no reply. email saya please sis.
28 Sep 17, 12:18 PM
zmiez: nak beli novel titian cinta...kat book stores sold out
28 Sep 17, 09:05 AM
fuad: mana nk beli online novel ni ye??
28 Sep 17, 12:07 AM
Ridhya_Iman: ada...boleh beli dengan saya
23 Sep 17, 10:17 AM
Lisa: Saya baca cerita dalam blog ni sahaja yg lain xde.saya ambil yg haq semata mata dulu kini n slamanya tq
[older messages]