24 Jun 16, 11:05 PM
Ridhya Iman: Ya...sudah dibukukan. Dh hampir dua tahun dh
24 Jun 16, 12:29 PM
shafiqahshazman@yahoo.com: saya nak bertanya kisah temuduga cinta ni dah dibukukan ke cik
24 Jun 16, 12:27 PM
shafiqahshazman@yahoo.com: buku citer temuduga cinta ni dah dibukukan ke
13 Mar 16, 11:54 PM
Aqishyie: Jom singgah baca and jangan lupa tinggalkan comments http://balqisluv99.blogspot.my/2016/03/gred-for-exam-2016.htm
3 Jan 16, 03:33 AM
Ana: Salam perkenalan dari Singapura! :)
27 Apr 15, 06:47 AM
merawatparut: https://m.facebook.com/profile.php?id=348099242062963
26 Feb 15, 08:33 AM
didahoney1974@gmail.com: salam penulis... bila novel baru nak keluar?
19 Feb 15, 12:46 PM
ridhya_iman: FikaSyue titian cinta dah lama dibukukan. Boleh ke website ideakreatif.net utk pembelian
25 Jan 15, 08:48 PM
FikaSyue: Assalamualaikum! saya sekarang tgh baca Titian Cinta hihihi... kalau dh dibukukan bagitahu ye?! P/S blogwalking...
10 Jan 15, 12:52 PM
Alisya: Dah lame x BW..jngan lupe singgah ye :)
21 Dec 14, 09:47 PM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
15 Dec 14, 10:29 AM
ridhya_iman: no, Kalau nak post sesuatu yang tak beretika sila fikir dua tiga kali ya. Sebab I can easily trace ur ip address and find ur location. And maybe I can trace who you really are
15 Dec 14, 10:28 AM
ridhya_iman: no, kalau nak harapkan sesuatu yang lucah, sini bukan tempat yg sepatutnya u singgah dan baca.
9 Dec 14, 07:59 PM
no: tambah lucah skit
22 Oct 14, 02:43 AM
ridhya_iman: izan, RI tak menyepi. ada je dalam group FB cuma di blog je yang tak update cerita. Singgahlah dkt group Cerita Ceriti Ridhya Iman di FB. Ada cerpen baru
16 Oct 14, 09:00 AM
izan: lamanya Ridhya menyepi
12 Sep 14, 04:41 PM
fadz fauzi: sis,ble ne ams nk kluar????xsbo ne
28 Aug 14, 09:07 AM
ridhya_iman: izan, alamak! cerita pending sy berderet nk kena siap. heheheh.. idea yg menarik tu. ada masa sy cuba ya. thank you utk cadangan tu
28 Aug 14, 09:07 AM
ridhya_iman: Aylahusna, harap terubatla rindu tu. hehehe
28 Aug 14, 09:06 AM
ridhya_iman: roh, cerpen tak sempat nak karang. Ada masa sy buat ye. InsyaAllah
[older messages]