24 Sep 13, 11:47 PM
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
10 Sep 13, 09:29 PM
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
29 Jun 13, 10:42 PM
abg superman: gambar yang memudahkan kehidupan harian korang :)
2 Jun 13, 07:34 PM
david bekam: blog sy lagi best :p gurau je :) jemput la singgah balik ye :D
9 Mar 13, 05:59 AM
Tasha: Blogwalking today ;)
7 Mar 13, 08:06 PM
lorlipop: Tumpang alu eh sini
20 Feb 13, 01:28 AM
GulaGetah: stresss betul dibuatnya. Heheh
19 Feb 13, 03:15 AM
mustika: good info. Nak share.
5 Feb 13, 09:27 PM
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
16 Jan 13, 02:05 AM
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
11 Jan 13, 07:43 PM
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
5 Dec 12, 03:48 PM
Kereta Sewa: Jika anda merupakan pemilik kenderaan yg sedang mencari penyewa untuk kereta atau kenderaan anda, sini tempat yg sesuai utk meletakkan iklan kereta sewa anda.
13 Nov 12, 12:41 AM
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
6 Sep 12, 05:05 PM
pn jannah: online je xde kerja lain ke?
7 Jul 12, 01:53 AM
Abg Petua: Meh le tengok petua2 kat blog saye :)
6 Jul 12, 09:47 PM
Rumorslogy: meh la datang rumah saye :)
27 May 12, 03:58 AM
nazrul: singgah sini :) minum kopi jap :)
26 May 12, 08:56 PM
putra: putra datang sini jangan lupa singgah blog putra plak :D
30 Mar 12, 01:52 AM
nazrul: singgah sini :)sudi2 lwt kembali ye :)
6 Dec 11, 09:36 PM
elmy: slm smua, rezeki brtmbh2 : http://bit.ly/p9n9rV
[older messages]