26 Feb 18, 10:37 AM
Eliza Ab: https://shopee.com.my/Novel-Hatimu-Milikku-Eliza-Ab-(Tebal-OP-RM-36)-i.51719614.941640589
26 Feb 18, 10:37 AM
Eliza Ab: Ewany : Boleh beli kat website ni.
23 Feb 18, 09:31 PM
Ewany: dah tak tahu nak beli kat mana
23 Feb 18, 09:31 PM
Ewany: saya nak cari buku hatimu milikku
23 Feb 18, 09:31 PM
Ewany: assalammualaikum
16 May 17, 12:52 PM
Eliza Ab: wan yuneeza : boleh beli direct dari KarnaDya Publishing
21 Apr 17, 11:45 AM
wan yuneeza: macam ne nak dapatkan buku terus mencintaimu nie on9 sbb tak sure bole g pesta buku ke tak
10 Feb 17, 10:50 AM
Eliza Ab: al.rsln : Novel Gurauan Berkasih ke? Boleh dptkan di kedai2 buku atau penerbit. Jika masih ada la.
10 Feb 17, 09:15 AM
al.rsln: gurauan berkasih msih available ke
25 Oct 16, 01:46 PM
dexx dexx pendexx: best nyerr crita nim...arap dpt baca crita2 mcm nimm
14 Mar 16, 05:31 PM
lady n: uuuu...best nya citer ni
3 Jan 16, 03:33 AM
Ana: Salam perkenalan dari Singapura! :)
8 Dec 15, 11:32 AM
iqbalfazrol: saya singgah ye. conel lote belog ni. nanti singgh
20 Aug 15, 09:26 PM
Eliza Ab: Ayu : Yup! AJID dah keluar versi cetak thn 2013 and tukar tajuk Dulu Benci Sekarang Suka under BP.
20 Aug 15, 09:25 PM
Eliza Ab: Hatimu Milikku dan Gurauan Berkasih boleh beli pada Kaki Novel. Kalau nak, akak ada stok. Add FB akk
16 Aug 15, 01:12 PM
ayu: sist..klau nk beli novel hatiku milikmu.mcm mn cara ny..
16 Aug 15, 01:10 PM
ayu: sist..novel Aku jg ingin d cintai. smpai bab20 ja ka...
16 Aug 15, 01:05 PM
ayu: tolang ya sist...
16 Aug 15, 01:03 PM
Eliza ab: hatiku milikmu..dan gurauan berkasi..
15 Aug 15, 12:03 AM
Eliza Ab: Novel yang mana ya?
[older messages]