28 Feb 15, 11:02 AM
Alisya: Dah lama x blogwalking.. Singgah sini kejap :)
10 Dec 14, 05:09 PM
Raidah: Jalan-jalan sini timba ilmu jap
15 Jan 14, 01:05 AM
Long Haffiz Long Hassan: Happy New Year 2014 - Fireworks dari tingkat 57 KLCC *jeles tak?* :P
24 Sep 13, 10:31 AM
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
9 Sep 13, 10:47 AM
Cop Tshirt: salam ziarah..
18 Aug 13, 12:18 PM
Ku Marissa: Suka blog awk neh!Nak tunjukkan kat awak kereta terbaru protom. Kot2 awak belum tengok lagi :)
17 Aug 13, 11:37 AM
Kak Ida: 8 share memang best. Sign up pagi..share kat kawan kat facebook.malam tengok dah dapat 18.90..Best gila guna 8share nie
14 Aug 13, 10:41 PM
ZackZuhairie: Pernah tengok hotel ais di dunia. Jom,,tengok..anyway lama tak jalan2 kat blog org lain
6 Aug 13, 07:47 PM
Kongsi Resepi: Salam singgah.. jom singgah blog sy tgk resepi yang sedap2.. jemput singgah yerr.. ~~ :D
4 Aug 13, 10:38 PM
Kongsi Resepi: Salam singgah.. jom jenguk jap blog resepi saya.. kalau ada resepi nk share boleh la share kt blog saya.. :)
29 Jul 13, 08:05 PM
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
7 Jul 13, 02:27 AM
otomotif: Salam singgah blogwalking
3 Jul 13, 12:55 AM
MamaQaira: Hargai Kesihatan...Kekalkan AnugerahNya Untuk Kehidupan Sejahtera ^__^
2 Jul 13, 01:09 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 06:26 AM
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
2 May 13, 08:46 AM
Suarina: blogwalking blog awak ni..haa kena balas balik singgah blog saya ;pKLIK SINI[/scroll]
22 Feb 13, 12:36 PM
farahdhiba: tumpang laman nak buat u-turn. :)
21 Feb 13, 04:59 PM
apek78: :)
20 Feb 13, 11:13 AM
cayang_ker: lorÂ… gitu plak
18 Feb 13, 09:22 PM
KingJanggut: good artikel
[older messages]