28 Nov 14, 12:17 PM
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
7 Jun 14, 01:13 PM
Ayie: Assalamualaikum, great site. .Minta jasa baik ke blog saya sebentar. Terima kasih
7 Jun 14, 01:12 PM
Khairy: Cantik site ! Jemput ke site saya sebentar. .
18 Mar 14, 09:42 AM
DIN MARUKU: BIRU +HIJAU JADI APA.......NAK TAHU IKUT KISAH SELANJUTNYA KAT SINI :biggrin:
18 Mar 14, 09:06 AM
tiara: balas kunjungan .. thanks kak sudi singgah blog tiara ..
18 Mar 14, 01:55 AM
Syafiqah: Hi, blog awak sangat cantik. Jom singah blog saya.
17 Feb 14, 01:17 PM
ija: banyak kali saya ingat jgn tempah nlast minute kerja kami buka mudah.Saya mmg sgt marah bila org tak boleh nak faham orang lain.Khamis, Jumaat,Sabtu, Kami sgt sibuk.Harap maklum.Sms/PM fb/whatsapp
17 Feb 14, 01:14 PM
ija: Nak kek hari jumaat , hari khamis baru masuk nak order..fikir sikit org lain der..Jangan fikir kita jer..
17 Feb 14, 01:11 PM
ija: Lain kali masuk la order awal..Dah nak terlanggar dinding baru nak order.Orang tengah keluar kek dalam apa ker..Terkejut bunyi haset dengan panas berpeluh 2 melengas ker..Lain la orang duk pegang pen
12 Feb 14, 08:36 PM
Aku: Lain kali,kalau tak boleh nak amik order tu,just cakap elok2 tak boleh amik order. Dont be rude. Have some respect for the others.
13 Jan 14, 08:30 PM
nicksyam: jalan2 cari trafik. hehe
16 Dec 13, 11:32 PM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
11 Dec 13, 09:44 PM
cotton vietnam: Jom tengoj kain cotton cantik2 dan murah
10 Dec 13, 12:58 PM
Zine: Read your update! Thanks, nice share.. :) I will visit again
18 Nov 13, 11:56 PM
syamStyles: kunjung mngunjung cari trafik. hehe
6 Nov 13, 03:29 AM
SyamStyles: hak blogwalk, hak kami, haha
28 Oct 13, 09:26 PM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
27 Oct 13, 10:19 AM
Maisara: [color=red][big]Panas! Apa yg Wayne Rooney buat ni ? Layan>>
17 Oct 13, 11:38 AM
Hana Chaca: Hi, Just visit.. great info. I will follow your update. Thanks :)
11 Oct 13, 10:58 AM
Hana Chaca: Good day, :) great website as mine, have time to visit mine? we can exchange!.
[older messages]