17 Jan 17, 12:06
hamba Allah: Alhamdulillah info yang bagus :)
17 Oct 16, 12:55
lilymaymac: visit my ig
17 Oct 16, 12:55
buyong bajet: saya minta maaf kerana bajet selama ini
17 Oct 16, 12:53
sumpah: honestly korang yang tulis mende2 merapu ni beler selamanya
17 Oct 16, 12:52
5utm: sorry kitorang biadab kit
17 Oct 16, 12:51
pidoih bajet: saya beler
13 Oct 16, 14:48
firdaus: latihan dan nota yg ringkas dan padat ! boleh ulangkaji dengan santai . terbaik !!!
13 Oct 16, 14:34
saya lah ammar & luqman: hi
13 Oct 16, 14:33
ammar: banyak membantu saya terutama semasa spm yang kian tiba
13 Oct 16, 14:32
Luqman: tu noh
13 Oct 16, 14:32
ammar: Tengah bersantai di rumah sambil membaca info2 menarik yang terkandung dalam blog ni ..
12 Oct 16, 17:47
unknown: Ustazah, saya bagi pihak semua pelajar di sini ingin memohon maaf jika kami bergurau kasar atau terlebih melawak yg kurang sopan atau sebagainya.
12 Oct 16, 13:40
zul: aummm
12 Oct 16, 13:39
buyong: lalalalalalallalala ohyeahhh perghh perghh
12 Oct 16, 13:39
pidoih minaj: insaf kay
12 Oct 16, 13:39
pidoih minaj: harini birthday MEAH !!!!!!!! ahahhahahhaahahhahahh
12 Oct 16, 13:38
pidoih minaj: Tq ustazah cayunk kamoo kekekekekekekkekekekkekekekeekkekekekkekekkekekekekkeekkee chiao
12 Oct 16, 13:38
azmir: saya nak buat blog jugak la emm
12 Oct 16, 13:38
Ammar: minta maaf ustazah.. hehehe
12 Oct 16, 13:37
salihin: jom balik
[older messages]