9 Dec 11, 12:34 PM
Liyana: Download PERCUMA Panduan Temuduga KPLI
31 Oct 11, 12:33 PM
Snow Storm: I need you to helps me
21 Oct 11, 01:38 PM
Maria My Name: I need you to helps me
18 Sep 11, 03:34 PM
Henry: hohoho glad i am here. i wish you can visit mine too
11 Jun 11, 07:08 PM
Blogger Boy: Please tell me is that blogwalking is Rock.i wish you can visit mine too
26 Jan 11, 02:50 AM
amy: j : siapa comel ? haha
11 Jan 11, 07:32 PM
j: kau ni comel je babe
27 Dec 10, 11:00 AM
emila: follow budak kecik ni :D
20 Dec 10, 09:56 AM
amy: teiiya , haah sesat :p
20 Dec 10, 09:56 AM
amy: aku hide la pentol
7 Dec 10, 01:43 PM
teiiya: sesatt sini japp :P
28 Nov 10, 08:29 PM
ameyrul adha: *mane
28 Nov 10, 08:29 PM
ameyrul adha: name follow ?
7 Nov 10, 09:17 PM
amy: yaya : ade la , tk byk dlm 129 fllowers je
7 Nov 10, 03:22 PM
yaya othman: oi xde followers pe?
30 Oct 10, 07:34 AM
amy: oh yeah , nama kau tu TERBAIK lah weh , aku suka .
30 Oct 10, 07:32 AM
amy: what , aku tk kcau kau , kau jgn kcau aku . suka hati diri aku lah nak mcam mana pon kan
30 Oct 10, 07:32 AM
amy: yang kau bnci sgt ngn aku ni knp ? ape aku buat stakat bajet je? bukan nye aku kcau kau.kau jealous eh? alala sian kau neh,haihh dah la . tkyh nak jealous ngn aku . suka hati aku la aku nak bajet or
29 Oct 10, 08:23 PM
antianakwahab: kao fkir kao cool la??!! Facebook nk bajett, awek nk lawa =.=
29 Oct 10, 01:04 PM
amy: oh aku poyo eh ? haha mmpos ah kau , semak sial kau ni . masok kt blog org nak buat kpale eh.
[older messages]