16 Mar 14, 12:01 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
28 Dec 13, 10:41 AM
Long Haffiz Long Hassan: Coretan Seorang Perantau di Bumi London || Sharing stoty jejalan Paris pulak..
13 Dec 13, 01:57 PM
Zine: Nice blog right here.. :) Additionally your site lots up very fast!
10 Nov 13, 12:49 PM
nazman: jom layan steamboat dengan blogger di Cameron Highlands!
6 Nov 13, 02:26 PM
nazman: salam singgah disini..
31 Oct 13, 12:26 PM
nazman: salam singgah
14 Oct 13, 10:26 PM
nazman: blogwalking here...selamat hari raya aidiladha..
14 Oct 13, 03:45 AM
nazman: Blogwalking! Jom tgk teknologi termaju dari Samsung!
4 Oct 13, 12:22 PM
Hana Chaca: Good day, :) great website as mine, have time to visit mine? we can exchange!.
6 Sep 13, 09:12 AM
Tengku Marissa Tengku Din: Salam. Dtg sini, alert dengan pencuci muka terbaru. hati-hati dan tolong sebarkan.
3 Sep 13, 08:54 AM
Syafiq The Heroes blogger: Assalamualaikum. Syafiq datang sini taw...entry sebab-sebab kenapa kita kena kol pakwe dan makwe kite..Ramai yang suka entry tu dan kata best..jom jemput baca
2 Sep 13, 02:00 PM
Amanina Cute: Hai cik blog..dah tengok ker video terbaru adibah noor. baru jer keluar. Cuba tengok apa yang pelik pada video tu. Sediakan tisu tau!
1 Sep 13, 11:28 AM
Kak Zaidah MatNoor: Salam. Urgent!!!! Nak bagitau saper yang ada guna kad Ambank atau Ambank Islamik. sila Alert.Mesti baca dan wajib baca..Tolong sebarkan pada kawan2 yang belum tahu
31 Aug 13, 08:00 AM
LyssaFaizureen: Singgah sini..nak share entry Jom tengok koleksi KERETA-KERETA yang paling SELAMAT didunia. Tapi ada yang kurang ajar cakap kereta elak maut..patut ker..takperlah tengok jerlah kan :)
31 Aug 13, 12:12 AM
Nadiah Yaya: Salam tuan blog, harap awak tak terasa, kita kalau menulis blog kena beradab, bersopan santun, Orang kata jangan kurang ajar, dan be positive okay!
22 Aug 13, 02:00 AM
Kongsi Resepi: Salam singgah.. xtau nk masak ape? jom singgah blog tgk resepi sedap2... terbaik... :)
16 Aug 13, 02:24 AM
Kak Zaidah: Salam..jalan2 kat sini..baru baca pasal kod rahsia. Saper dapat jawab dia mmg hebat
14 Aug 13, 11:10 PM
ZackZuhairie: Pernah tengok hotel ais di dunia. Jom,,tengok..anyway lama tak jalan2 kat blog org lain
6 Aug 13, 07:21 PM
Kongsi Resepi: Salam singgah.. jom singgah blog sy tgk resepi yang sedap2.. jemput singgah yerr.. ~~ :D
6 Aug 13, 05:26 PM
Kongsi Resepi: Salam singgah.. jom singgah blog sy tgk resepi yang sedap2.. jemput singgah yerr.. ~~ :D
[older messages]