8 Feb 14, 08:45 PM
An-Nur: Mohon bantu kami dengan doanya..
23 Sep 13, 07:47 PM
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
9 Sep 13, 07:54 AM
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
29 Jul 13, 06:09 AM
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
1 Jul 13, 10:56 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
28 Jun 13, 04:47 PM
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
3 Apr 13, 09:29 AM
Zahid Hymni: kat youtube x pasti ade ke x? tp saya tau mcm mane rentaknya..
3 Apr 13, 07:46 AM
curahanminda: ya hayati ni madeh bru ke?npe cm x pnah dgar ek?ade kt u tube x?
30 Mar 13, 05:03 AM
Zahid Hymni: terim kasih kpd siapa yg sudi ziarah...
17 Mar 13, 02:06 PM
rinee arina: hii :) singgah la blogshop baby saya ye :D
3 Mar 13, 07:43 PM
linda pc: tips buying laptop on online store :)
24 Feb 13, 04:45 PM
chef rara: cooking is my hobby :) visit my blog ya :D
23 Feb 13, 03:43 PM
Rosmah: I get more Twitter followers and Facebook likes using this website . Totally free and safe to use :)
22 Feb 13, 02:16 PM
Doctor Rara: hye dear :) healthy blogger here :D
22 Feb 13, 07:25 AM
Pn Sakinah: Singgah sini ambil angin :) sudi2 la jenguk blog saya ye :)
22 Feb 13, 05:05 AM
PuTeRiAriEsYa: 'like'!
19 Feb 13, 02:05 AM
Annyss: besss~! ;p
18 Feb 13, 06:35 AM
desparadoKL: nice info.
17 Feb 13, 12:23 AM
linda pc: how to setup wireless network
4 Feb 13, 04:10 PM
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
[older messages]