29 Oct 13, 02:37
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
27 Sep 13, 19:12
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
10 Sep 13, 17:10
tarikhpnumber: mencari software untuk tarik hp number ? dptkan disini..
4 Sep 13, 10:21
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
12 Jul 13, 17:03
Abg Superman: Rahsia Abang Tahan Lama!! ---> http://kliksini.in/tahanlama
2 Jul 13, 05:09
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 12:20
abg superman: siankan pengantin laki ni :(
26 Jun 13, 23:10
putera izman: slm blog awk menarik jom kita exchange bloglist :)
29 May 13, 23:14
putera izman: blog yang menarik... jemput singgah iye :)
19 May 13, 21:58
FreeProductTesting: hi, nice blog! want to exchange links? www.FreeProductTesting.com contact us
9 May 13, 16:55
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
8 Mar 13, 11:40
lulurcantik: dapatkan aroma badan yg wangi dan segar dengan produk lulur kami. pelbagai extract lulur (rose, strawberry, milk, avocado, sengkuang, milk, papaya, green tea, chocolate) kami sediakan untuk anda.
11 Nov 12, 21:00
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
2 Nov 12, 10:46
ina: Salam Perkenalan. :-)
6 Sep 12, 12:55
pn jannah: online je xde kerja lain ke?
5 Jul 12, 13:25
OpenboxMalaysia: nak tgk Astr0 Full Channel tanpa langgan Astr0?? Ada Astr0 First lagi :)
5 Jul 12, 10:20
lelaki kacak: jom ikut saya karok :D
17 May 12, 00:05
rosfariza: hye awak..bucuknye :p jemput dtg blog saya :)
16 May 12, 21:32
anis nabila: hye tuan tanah :) sport check jap kat sini :D
3 May 11, 14:44
fare: batuan+manik yang lain tampak moden dan sensasi jom tengok
[older messages]