3 Jun 13, 05:19
Download Albums: sup! lets exchange links? www.AlbumFiend.com contact us
29 Jan 12, 01:38
Gold Trader: Dapatkan dividen 10% sebulan disini. ASB setahun pun belum tentu boleh dapat
24 Jan 12, 19:05
LET'S JOIN THIS PROGRAMME NOW: EVERYTHING ABOUT MONEY. JUST JOIN HERE FOR MAKE MONEY ONLINE.
30 Oct 11, 03:27
Shoes Online: visit back my site, choose your shoes online.
17 Sep 10, 09:22
huddy: Hi bobobobob :P rasa ko kena delete blog aku dr list ko, then re-add balik, sebab skg ni xtunjuk blog aku updated, padahal dah update. k? terima kasih hehe :)
7 Jul 10, 10:49
yoe: bob...aku linkkan ko pnye blog kt blog aku eh..yoelegacy.blogspot.com
10 Feb 10, 10:02
eisz: nice blog...
4 Nov 09, 22:28
bobo: dikir kt stadium ke bro?nice2
3 Nov 09, 21:39
Hafiz: Persembahan Dikir Barat Sempena Perlawanan Akhir TM Piala Malaysia – Kelantan VS Negeri Sembilan
25 Oct 09, 11:02
am: tumpang lalu~~~
14 Oct 09, 13:12
hana: bob boosook!!! whats the story?
6 Oct 09, 22:57
bala: i hope u will shake my hand after see the surprise..
30 Sep 09, 22:34
fendy: sedara... biler nk jemput dtg openhouse??? xsabar nie...
20 Sep 09, 19:14
bobo: selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir batin semua!
19 Sep 09, 12:25
~x0x0~fixa~: kat sini rupa nya si bob bercekarama...huhu...bob...bob...
17 Sep 09, 23:38
bobo: alamak jimi...ada hal la td...ade projek kt rumah..haha..ko balik kg biler?
17 Sep 09, 14:27
jimi: bob,jom lepak mlm ni kat kl lps terawih nk?
17 Sep 09, 08:47
insanbiasa: salam hari raya
15 Sep 09, 23:55
bobo: fendy!...gambar ada2!..x upload lagi, nanti aku upload k..kek xdahal la..thanks to kak ana, airen n semua jugak
15 Sep 09, 20:54
fendy: thanks 4 da cakes... aku hargainya.... thanks a lot...
[older messages]