22 Dec 09, 04:59
francesscajoan: you in Tuaran?
22 Dec 09, 04:49
francesscajoan: nope Rae G nope...
20 Dec 09, 12:49
Rae G: Hi, did you ever have a tour of duty @ Tuaran?
16 Nov 09, 11:51
Francessca: biarlah mereka dan keluarga mereka aje yg tahu...saya indak mau peduli
11 Nov 09, 11:59
kili: jaguar pun buli juga... jadi sepa lah konon Demi versi St Mike's nie?
11 Nov 09, 09:36
booleenut: Yaaaa... dia lah tu Kugarr... local punya versi. Ala-ala demi Moore gia tu.
10 Nov 09, 08:32
Francessca: perempuan begia...so apa???? cougar????????
1 Nov 09, 14:19
kili: kalau teachernya pompuan, cougar lah tu.. kalau lelaki, sugar daddy atau pervert
30 Oct 09, 18:35
Francessca: banyak betul pendapat ku ini...mencurah2...idea idea yang bernas dan panas lagi hangat!!!!!
30 Oct 09, 18:34
Francessca: saya akan mula balik BLOGGING
30 Oct 09, 18:34
Francessca: Baca nie and give comments...am I being stupid? Or am I making sense? I am kan? I am talking about teachers everywhere lah
29 Oct 09, 18:36
booleenut: Kili tu tadi buduh... Sampai connection pun putus.
29 Oct 09, 18:33
booleenut: ya bah... sepa kunu tu.. enquiring minds want to know...
29 Oct 09, 18:29
booleenut: Siapa lagi kunu nie manusia hell nie?
13 Oct 09, 09:00
Francessca: nanti saya sambung memblog semasa cuti nanti
13 Oct 09, 08:53
Francessca: Hehehehehehe
29 Sep 09, 00:35
booleenut: kenapa ni kan, takda update nie? apa kes?
18 Sep 09, 18:33
francesscajoan: kekekekeke...syiuk kan???
18 Sep 09, 09:38
booleenut: uinah, keluar dari dapur? alalala...
17 Sep 09, 10:03
francesscajoan: apa buli buat...tu tukang masak yang keluar dari dapur tengok. murid2 pun suka tengok tapi kena marah sudah...mau kena demerit kalau mengurat guru gia. adui tiada peluang nak affiar dgn murid lol
[older messages]