21 Nov 12, 17:04
computer tips: jogging here :D welcome to my new blog :)
12 Oct 12, 18:16
adam: blogwalking :) hope my blog useful for you :D
9 Jul 10, 13:47
girlz: Masalah pada wajah? Inginkan wajah menawan hanya 2 minit sahaja? Jom siinggah skg!
20 Apr 10, 16:50
Lily: Handbag kebanyakkan dah takde stokla Warda... Sebab semua dah sold out...
15 Apr 10, 20:11
warda: sye nk tnye handbag chanel yg pic no 5 2 da lg x..brape harga die..?
29 Jan 10, 10:32
Lily: so, camnee....???
29 Jan 10, 10:32
Lily: charge untuk pos tu yg saya tak sure berapa sebab saya belom ade masa nak ke Post Office..
29 Jan 10, 10:31
Lily: harga butterfly tu kalau 2 RM 50.00
29 Jan 10, 10:31
Lily: boleh ke kalau u buat money order je ..
29 Jan 10, 10:30
Lily: Sorry ye sebab lupe nak bgi account no.
29 Jan 10, 00:29
mel: salam lily... boleh sms ur CIMB account??
21 Jan 10, 11:52
mel: tak de hal boleh.. :)
20 Jan 10, 15:58
Lily: Boleh tak gune bank CIMB...??? Saya maybank takde account...
19 Jan 10, 11:11
mel: yes of course... so nanti u boleh totalkan semua harga nak guna pos domestik biasa je ok :heart:
19 Jan 10, 10:29
Lily: A'ah... Bergegar bile on... So, now i have 2 units sahaja... So, u want or not...???
19 Jan 10, 03:22
Mel: Salam lily nk tanya ckit hw its work buterfly massage tu its give vibrati0n ke when we 0n it?seperti masager yg lain begegar2 gitu
18 Jan 10, 16:54
mel: nak 4 set, coz mmy sis nakorder juga so semuanya i nak 4 sets ok. ok jz gv me ur account number bleh send thru sms ok :)
18 Jan 10, 13:25
Lily: Tapi saya takde account maybankla.. Kalau CIMB tu ade la..
18 Jan 10, 13:22
Lily: Nak 4 ke nak 2 set sebab dalam e-mail blog nie u tulis nak 2 je... So, nak 4 ke atau 2...???
18 Jan 10, 10:22
mel: iu ada no account maybank? senang i bankin nanti ok :)
[older messages]