28 Oct 13, 16:09
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
11 Oct 13, 23:53
selalufree: ruang iklan percuma untuk diisi..iklan anda pasti dilihat kerana kami sedang giat mempromosi web kami.
9 Oct 13, 15:59
amanda: hii :) welcome to my vlog :) hope can follow and give idea what video u like :D
5 Oct 13, 16:31
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
29 Sep 13, 03:26
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
27 Sep 13, 19:27
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
27 Sep 13, 18:30
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
29 Jul 13, 06:59
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
1 Jul 13, 11:26
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
28 Jun 13, 17:39
abg superman: cara buat pemegang handphone guna garpu je beb :D
2 Jun 13, 02:16
david bekam: blog sy lagi best :p gurau je :) jemput la singgah balik ye :D
25 Mar 13, 03:37
chef rara: what is the macrobiotic diet? from me :)
10 Nov 12, 17:04
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
10 Sep 12, 15:24
chif rara: miss your blog! hehe :D
5 Sep 12, 19:43
amirah: xde keje ke ha?
17 Aug 12, 17:25
chif rara: hyee dear :) u like follow me? :)
31 Jul 12, 22:51
chif rara: hepi blogging to u ;) follow my kitchen :D
4 Jul 12, 23:36
maxis skmm: tensen x tenet lembap mahal?meh sy tolong :D
4 Jul 12, 20:27
OpenboxMalaysia: nak tgk Astr0 Full Channel tanpa langgan Astr0?? Ada Astr0 First lagi :)
16 May 12, 09:06
anis nabila: hye tuan tanah :) sport check jap kat sini :D
[older messages]