29 Jun 13, 16:23
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
9 Jun 13, 09:24
Free Albums: yo lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
20 May 13, 20:40
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
2 Nov 12, 10:07
baby: Salam Perkenalan. :-)
17 Aug 12, 15:17
Aini: Hehe sapa sangka proton ley kuarkan lagu raya
5 Aug 12, 00:50
Emilia: Hai, menarik informasi blog awak nie, jom tengok blog saya lak :-)
22 Apr 12, 18:05
Leena: Anda mengalami Eczema, kulit gatal, berisisik, berkeruping, menebal, garu sampai luka-luka berdarah? dah cuba krim steroid, injection dan segala-galanya? Dapatkan supplemen semulajadi yang dijamin halal, berkesan, dan selamat
25 Mar 12, 11:02
IMAN: Anda menysukan simanja? Susu merudum, badan selalu letih, stress ditempat kerja, simanja tidak kenyang. jom dptkan supplement terbaik :)
23 Jan 12, 20:50
Lily: Blog kesihatan terbaik , jom check !
31 Mar 11, 22:55
nani: sgt best, ^^
9 Mar 11, 19:21
nuur: bagusnya blog ni..banyak input menarik. ermm...kalu sy nak share isi kandungannya boleh kam?
6 Sep 10, 14:23
quecera: sila2.
4 Sep 10, 23:54
kaer: singgh sni
29 Aug 10, 15:58
quecera: kita tungu dan lihat bila apa yg aku tulis akan mnjdi junk atau sebaliknya
28 Aug 10, 17:56
netral: sambung2in aja smuanya.. sakarepmu dewe.. this is "junk"..
16 Aug 10, 02:22
noona: ari ni sahur ngan key-ep-ci.. hoye hoye
16 Aug 10, 02:22
noona: ari ni sahur ngan key-ep-ci.. hoye hoye
6 Aug 10, 17:18
farin: Nie farin.. engt lgi? lor.. xromate ada.. t singgah my blog ok.. ehee
30 Jun 10, 18:53
penyamun: 40 penyamun jahat Wahhabi, rompak duit kerajaan, selanjutnya: http://khazanah-salafiyyah.blogspot.com/
28 Jun 10, 13:24
quecera: what is blue team?
[older messages]