8 May 13, 01:09
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
27 Jan 13, 20:53
fieza: rumah ala2 korea? singgah la blog saya ye :)
17 Jan 13, 09:31
arang: peminat nikon leh datang blog saya :D
12 Jan 13, 22:33
abg walit: singgah sini :) abg nak cerita pasal burung walit datang la ye :D
3 Jan 13, 18:38
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
23 Dec 12, 20:22
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
27 Mar 11, 17:22
tyrah: bosan ar...
27 Mar 11, 17:21
tyrah: lawa tp dh lame x update....
18 Dec 10, 20:04
farid: zmn ku blom maju lg... hukhuk
18 Dec 10, 20:03
farid: ad blog rpe nye asrma skul ak ni ye... haha...
18 Aug 10, 14:57
raihanna: terutamanye mk
18 Aug 10, 14:56
raihanna: salam rindunye kat skolah nie rindu gler kpade guru gurunye smoge cikgu sntiase tough ngajar katsane .kat pengetua yg drndui sye mndoakn ksjhtraan cikgu lastly gud lark kat bebudak kat c2
18 Aug 10, 14:52
azlin: lmn web nie nmpk smakin menarik lar!!!!!!!!btw saper yg update nie.gud lark smkbk
2 Mar 10, 19:25
ex-admin1: kalau dah tukar tu xpe la....yang penting blog nie mesti sentiase on...jgn padam...aku harap korang dapat aktifkan blog nie...
2 Mar 10, 14:14
ezat_ati: sowie....admin sbnarnye da pinda tempat len...mybe t admin akan bertukar...minta maaf banyak2 n thank u kpda admin lmew...
1 Mar 10, 23:40
admin1: terima kasih kepada penerbit seri fm...kami telah menggunakan link yang diberi sebaik mungkin..
1 Jan 10, 07:59
Penerbit SeriFm: http://www.serifm.net untuk melayari web rasmi kami dan seterusnya mendgr radio.. untuk meletakkan radio serifm diblog ini sila copy coding code atau dj abnor 0172031129
1 Jan 10, 07:57
Penerbit SeriFm: pastikan anda tdk ketinggalan mendgrkan retro rock setiap jumaat jam 9 mlm bersama dj abnor..
1 Jan 10, 07:55
Penerbit SeriFm: salam semua. Saya bekas pelajar smbk tahun 91 - 92, jadi kalau ada diantara anda ingin mengimbau kenangan silam menerusi lagu, pastikan bersma kami diserifm..
17 Dec 09, 01:20
ruru: eh? da abes skol bwu ak taw smbk ad blog.. hahak...
[older messages]