9 Oct 14, 18:45
miss Eyra: Thai I'm sexy do u want sex with me?
25 Aug 14, 01:30
princess: a very useful blog...keep it up
7 Oct 13, 22:19
crystal: hye ckgu...hws ur chidren al??
24 Sep 13, 15:19
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
10 Sep 13, 01:32
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
29 Jun 13, 23:51
abg superman: cara buat pemegang handphone guna garpu je beb :D
22 Jun 13, 18:28
miss tiarra: visit here :) keep checking for my new information :)
19 May 13, 17:36
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
17 Apr 13, 18:06
aina shahrina: kita dapat bunuh banyak nyamuk kat rumah kite :)
22 Feb 13, 22:01
one_cylinder: cantik blog
20 Feb 13, 02:29
PuTeRiAriEsYa: 'like'!
19 Feb 13, 04:15
GulaGetah: stresss betul dibuatnya. Heheh
5 Feb 13, 22:28
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
16 Jan 13, 03:07
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
11 Jan 13, 20:45
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
5 Dec 12, 18:24
Car Rental: Letakkan iklan kereta sewa anda di portal kami. Free jer.
13 Nov 12, 01:45
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
3 Nov 12, 12:45
aminah: Salam Perkenalan. :-)
3 Nov 12, 11:16
miah: Salam Perkenalan. :-)
6 Sep 12, 18:07
amirah: xde keje ke ha?
[older messages]