12 May 13, 03:36
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
17 Mar 13, 07:26
rinee arina: hii :) singgah la blogshop baby saya ye :D
25 Feb 13, 01:06
Pn Sakinah: Singgah sini ambil angin :) sudi2 la jenguk blog saya ye :)
17 Aug 10, 11:28
wansiti: salam ziarah
11 Apr 10, 19:08
nies: huhuhhuhu..pandai ust wat blog..heheh
11 Apr 10, 16:10
dr.ilya: hehehehh,cantik baba punya blog...
9 Jan 10, 20:50
nies: tukar marin..nak tukar layout skali..tp enternet slow..tak bole nak cari byk..lain kalilah..
9 Jan 10, 18:05
DR.ILYA: hai..baba
9 Jan 10, 09:43
najib: :nuts: tengah nak tulis entry baru, tapi banyak kerja lain kena clear dulu
9 Jan 10, 09:42
najib: niswz bila lak tukar lagu kat blog ustaz, ape pun terima kasih. ustaz akan update nanti
3 Jan 10, 06:35
nies: :cool:
2 Jan 10, 13:47
najib: usaha yang dilakukan bersama adalah lebih baik jika dilakukan sendirian. terima kasih niswa
13 Sep 09, 17:26
niswa: oo..nanti saya tukar gmbr ust tu.. cuba ust masuk blog simposiun tapi tak siap lg.. http://simposium09.blogspot.com..
13 Sep 09, 17:08
ustaz faisal: dah tengah cuba tapi server amat lembab sangat kat rumah ni
13 Sep 09, 16:54
niswa: ust try ler posting entri..banyak peminat dah tu..
13 Sep 09, 16:33
ustaz faisal: ustaz banyak berterima kasih pada niswa
12 Sep 09, 13:43
banihalim: Salam Ziarah, Ustz faisal, ana qazzafi nak undang ke blog tribute to arwah ayah (Prof Abd.Halim) : banihalim.blogspot.com tq.
18 Aug 09, 23:21
asmawardah: dah tau..niswa yg wat ni..hehe
18 Aug 09, 22:46
nies: asma..tengoklah sape buat..bertungkus lumus siang dan malam nak cari idea..heheheh
18 Aug 09, 17:14
asmawardah: best lagu latar..power la
[older messages]