18 Feb 14, 16:09
Juliana: How much for doorgift fondant cupcake if i wd like to order 1000pcs? Tq
17 May 13, 16:14
ilya: Hai....cupcake for engagement bpe 1 box??
15 Jan 13, 09:47
Liz: Hi anne..order u boleh email to sweetyyummie@gmail.com dan saya area putrajaya
14 Jan 13, 17:44
anne: hi..i nak order cupcakes for engagement..mcm mane nak order n area mane?
29 Oct 12, 16:10
azie: nk dptkan harga cupcake 4 brtunang n where to pick
18 Oct 12, 16:40
SweetyYummieCupcake: Hi All, Anything just email your queries ye. I may not be able to answer it here :)
9 Aug 12, 10:31
yunyun: salam. sy pinjam gambar cupcake awak yer. tq. :)
26 Jul 12, 13:43
mariam: sy berminat dan mcm ne sy nk contct untuk tempahan. Area mane
9 May 12, 00:24
iera lee: argh dtg tgk kek yg sedap..slurp..
6 May 12, 11:06
shantek: mai singgah sini yer
26 Mar 12, 12:25
miza: tlg pm kan harge cupcake untuk engagmnt
6 Mar 12, 08:59
nomi: sis...cuppy ni thn lama mana?
29 Feb 12, 13:28
huda: hye sis, nk tnye engagement cuppies tu how much ye?
28 Feb 12, 19:43
khairina: salam, sy ada emailkan enquiry untuk cupcakes
21 Feb 12, 15:52
To Vina: saya tak guna bb ye
2 Feb 12, 21:16
MYBLOUZE SHOPPE: BLOUSE!! FEBRUARY COLLECTIONS BARU JER UPDATE! JOM TGK SEMUA!! :heart:
26 Jan 12, 14:06
vina: mbak bis minta pin bb nya gk.mana tau saya mau pesan
26 Jan 12, 14:03
vina: mbak bisa minta pin nya gak? mana tau aku mau pesan cupcake
25 Jan 12, 16:35
lin: sy dah hntr emel kat Liz utk order cupcake,klau blh sy nak jwp secepat mungkin
3 Jan 12, 19:01
Nurbaya: Assalamualaikum.. saya ada anta email tanya mengenai date tu whether u available ke tak.. but still no respon from u.. thx
[older messages]