19 Oct 13, 09:40
Pengasih: Berat jodoh? Cuba guna minyak wangi ni..daya tarikan anda bertambah seperti magnet..
18 Oct 13, 22:43
TiruFB: Saya tiru web fb..jemput le tengok jadi ke tidak..sy juga sediakan ruang utk beriklan secara percuma..pasti dapat perhatian sbb saya sedang giat mempromosi web ni secara besar2an.
20 Sep 13, 01:16
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
9 Sep 13, 21:58
Tempah Tshirt: i like~!
20 May 13, 19:26
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
22 Feb 13, 00:07
Annyss: besss~! ;p
20 Feb 13, 21:38
Rezaa: nak bookmark la page ni!
18 Feb 13, 05:25
one_cylinder: cantik blog
17 Feb 13, 22:14
Mus: Mudahkan kerja autoblogwallking dengan software autoblogkalking ni.. kalau nak trafik masuk macam air.. tak nak tak ape KILK DISINI
4 Feb 13, 06:28
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
26 Jan 13, 23:07
fieza: rumah ala2 korea? singgah la blog saya ye :)
17 Jan 13, 08:34
arang: peminat nikon leh datang blog saya :D
12 Jan 13, 21:46
abg walit: singgah sini :) abg nak cerita pasal burung walit datang la ye :D
2 Jan 13, 17:32
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
23 Dec 12, 19:44
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
15 Dec 12, 23:15
Miracle EX: Year End Sales!! Nikmati potongan harga untuk semua produk Miracle EX dari 10 Dec hingga 10 Jan 2013
13 Dec 12, 15:25
Lyn: Nak tahu bagaimana untuk menjana pendapatan sehingga RM38,000 setiap bulan? Klik Disini Sekarang
4 Nov 12, 09:29
Ayuni: panduan percuma bagaimana untuk memulakan bisnes import dari china.. KILK DISINI
29 Oct 12, 04:41
aminah: Salam Perkenalan. :-)
28 Oct 12, 12:03
amy: Salam Perkenalan. :-)
[older messages]