20 Jul 12, 10:45
mukhlis: mana nk dapat buku tu
18 Jul 12, 02:58
mazafirzie: ada can pi la baca "berpetualang ke acheh" mesti ko nak tau salasilah kerajaan "negeri bawah angin" tu kan?
6 Jul 12, 02:22
musaf: tayah spam
6 Jul 12, 01:29
Amir: salam perkenalan dari Amir,kalau tak keberatan jom lah singgah blog Amir skali...
14 Jun 12, 02:31
Mukhlis: ohh yee keee??? hihi. Xbaca lagi. Skrg tgh sibuk blaja ilmu hidup.
13 Jun 12, 22:43
mazafirzie: Mukhlis, ko tau tak nama ko ada dalam Sunan Musafir =)
2 Jun 12, 20:16
mazafirzie: musaf: sunan musafir RAM da kuar sudah baca kah?
16 Mar 12, 00:09
Mukhlis: =>
24 Feb 12, 21:40
otak suci: semoga tabah pakcik..
13 Feb 12, 12:43
mazafirzie: Haruslah... sipada deep water... for beginer mmg kene pegi shallow water dulu
12 Feb 12, 23:53
Mukhlis: Sipadan mungkin agak susah nk pergi, mungkin mabul or sempoerna dulu kot.
5 Feb 12, 21:15
mazafirzie: oh pastu hg boleh capture gambar underwater or amik video... depa habaq sipadan u/w macam shopping complex =D
5 Feb 12, 21:11
mazafirzie: cepat2 kumpul duit oiiii kita pi scuba, pi laut cetek dulu, da advance baru pi laut dalam cam kat sipadan =D
20 Jan 12, 02:59
Mukhlis: http://southkorea-oct2011.blogspot.com/ ada 6 update baru !
19 Jan 12, 13:05
mazafirzie: as usual more updates pls...
24 Dec 11, 18:44
mukhlis: haha sory maz. aku seniri tak terbukak blog nih. nga sibuk sket. itp blog korea aku akan aku terus update mulai hari nih. Baru hbs exam. fuih~
22 Dec 11, 14:43
Qis Alya: informative blog...follow here :)
20 Dec 11, 21:13
mazafirzie: update plz... mati boring kot kat sini...
11 Dec 11, 13:55
ivy: nice blog....that for pic.....banjaran
25 Jul 11, 21:18
OhLepak: slmt mlm..:)
[older messages]