29 Oct 13, 09:53
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
6 Jun 13, 05:44
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
6 Jun 13, 04:48
Album Downloads: yo! lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
17 May 13, 20:17
Product Samples: hii, nice blog! wanna trade links? www.FreeProductTesting.com contact us
12 May 13, 04:42
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
20 Apr 13, 16:59
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
3 Jun 10, 11:00
enirehtac: hi. I follw u
27 May 10, 09:13
eeewwwooo: mama alesya n adam...awat x update blog nihhh...
18 Apr 10, 16:04
iqbal syarie: comelllnyaaaa amak-anak ~
18 Apr 10, 16:03
iqbal syarie: salam ziarah.nice blog
4 Feb 10, 09:47
ila: yok kiter singgah www.aqiliyacookies.blogspot.com
23 Jan 10, 10:07
Anita: lama tak jumpe
23 Jan 10, 10:07
Anita: Hi,abang man. Ni Anita dari UPM
16 Jan 10, 23:32
ffo: blog walking sekejap yer..jemput ziarah ke blog kami!!!dapatkan brooch/button/fridge magnet yg comel lagi cute dan paling penting MURAH di PASARAN..
21 Dec 09, 15:59
mannis17: Mohon keikhlasan anda untuk klik, butiran selanjutnya ada disini http://jutawanklik.com/?a_aid=c7628710 Sekian, terima kasih.
25 Nov 09, 14:40
9w2ayn: salam.. saya ni ex-student en.wan.. ina.. singgah2 la ke blog saya ye..
17 Nov 09, 23:17
unknown: http://www.jiwang.org/portal/modules/myarticles/article_storyid_5165.html
17 Nov 09, 23:15
anonymous: http://images.google.com.my/imgres?imgurl=http://img338.imageshack.us/img338/5710/lu081tw4.jpg&imgrefurl=http://www.jiwang.org/portal/modules/myarticles/article_storyid_5165.html&usg=__aEM10CLZvF9iAz2
3 Nov 09, 19:53
ummi iman: comel sgt alesya n adam, more pics! hada ade fb ke? apa nama fb?
21 Oct 09, 16:59
Eida: Cutenya Adam...rasa mcm nak g ngomol jer
[older messages]