3 Ogos 13, 06:30
TokImam: Online2 juga...solat jgn lupa tau!
6 Jun 13, 10:02
Free Album Download: sup! lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
6 Jun 13, 02:32
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
22 Apr 13, 05:58
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
10 Apr 13, 09:58
Situ Nurhaliza: Ya lah. Kat kata pening, tak gi lah. Tapi site bagus.
31 Okt 12, 17:42
bryani: Salam Perkenalan. :-)
31 Okt 12, 14:28
bella: Salam Perkenalan. :-)
12 Okt 12, 13:01
arniah: Beritahu kami kenapa anda perlukan MRT? :-)
14 Sep 12, 16:57
jiji: pelan kampus maxis... lebih murah :-)
17 Ogos 12, 06:45
Ainun: Hehe persaingan sengit lagu raya proton nie :-)
4 Ogos 12, 02:22
Abby: Hai, saya dah layari blog awak, jom visit blog saya :-)
7 Jun 12, 15:32
Hehehe: Wahhhh menarik la blog awk nie. Jangan lupa kunjungi blog saya tau. :-)
22 Okt 10, 17:46
fare: kurung moden zifhilia terkini berlengan jari hantu moden terdapat manik pada leher dan dada
23 Sep 10, 20:24
butik: "SaLaM sYaWaL utk semua..jom intai2 cuci2 mata tgk baju di butik... :quizzical:
19 Ogos 10, 13:15
shida: naper saye email cik iza tak boleh pun? Delivery failure
10 Jul 10, 17:01
cutieykitchen4u: hi...sedia terima tempahan kuih raya...hamper raya...lokasi...pulau pinang...
2 Jul 10, 23:45
leiaixora: Tupperware Kempen 5( 1 july - 14 Aug 2010) dah tiba...jom singgah..theme SPIRIT OF RAMADAN...SALE!SALE!SALE!
25 Jun 10, 15:06
nini: salam...menyediakan perkhidmtan design & printing spt kad undangan, biz card dll...jom singgah :)
31 Mac 10, 12:05
diana: Khasiat susu kambing untuk kehidupan seharian..tak nak cuba dulu ke
22 Jan 10, 14:00
JUSMATE_DETOX: Salam.Jom SIHAT & LANGSING dgn JUS MATE 5 & NYAHTOKSIN dgn FOOT DETOX PATCH (Harga RM1 - RM2 SAHAJA. Pengedar diperlukan...
[mesej lama]