6 Jun 13, 01:47
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
24 Apr 13, 07:52
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
17 Apr 13, 09:12
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
2 Dec 12, 01:08
mr herman: vroom2 nak naik kereta saya tak? :)
26 Oct 12, 21:47
RGCX Gold Investmen: Invest In Gold & Get Monthly Dividen with RGCX Brokerage Company with MT4 No Margin Call
6 Sep 12, 08:17
cik kiah: jgn tido je :p
5 Jul 12, 21:55
lelaki kacak: jom ikut saya karok :D
5 Jul 12, 20:15
maxis skmm: tensen x tenet lembap mahal?meh sy tolong :D
8 May 12, 23:12
qaseh manja: qaseh datang singgah disini :)
7 May 12, 21:45
intan nanni: awak..jom teman saya shopping :)
13 Dec 09, 00:10
aurabiz4u: Shopping Auralife Perfume Secara Online!!!....Singgah di Aurabiz4u Perfume sekarang untuk melihat katalog penuh & beli-belah secara online, mudah & selamat!
4 Oct 09, 04:43
canontop: trima kasih mot..
2 Oct 09, 20:51
keeydal: kepada member2 ku joinla auralife..
9 Sep 09, 01:52
aurabiz4u: PENDAPATAN RM50- 600 SEHARI...
9 Sep 09, 01:52
aurabiz4u: NAK DUIT RAYA SINGGAH LERR BLOG NI
3 Sep 09, 04:07
Arif NMA: follow me...
24 Aug 09, 01:43
Faihan Ghani: Giler ar keeydal creative..nak ckp tak creative,name dah creative mesti la creative kan..hehe..good job bro..teruskan usaha lagi..fotografi best... :P
14 Aug 09, 05:39
keeydal: ye dak adon....
14 Aug 09, 04:43
adon: bunga2 cinta...haha
13 Aug 09, 00:03
keeydal: aku nak bg la sikit
[older messages]