28 Nov 14, 08:06
niche: blogwalk, to be or not to be
7 Jun 14, 11:05
Daniel: Nice site! Sila la ke blog saya sebentar . .
6 Nov 13, 05:08
SyamStyles: hak blogwalk, hak kami, haha
28 Okt 13, 09:55
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
16 Okt 13, 21:03
Hana Chaca: Nice adverts you have.. :) come hit back..
13 Okt 13, 06:40
percuma: ruang iklan percuma untuk diisi segera. iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang mempromosi web secara besar-besaran.
4 Okt 13, 17:35
jomlike: apa yang fb x boleh, kami boleh..cth: share mood korang dgn status lagu di wall.
30 Sep 13, 10:09
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
3 Sep 13, 17:26
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
24 Jul 13, 11:34
Abg Superman: Abang Hanya Sapu Tisu Magik Untuk Tahan Lama ---> http://kliksini.in/smp2u
5 Jun 13, 11:13
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
21 Mei 13, 08:15
cboxadvertisement: Anda ingin beriklan dicbox seperti ini ? Percuma hanya di www.simplifiednow.com - Cara Beriklan Era Baru
6 Mei 13, 06:44
Jesni: blogwalking..JOM SINGGAH BALIK YEW =)
21 Apr 13, 14:26
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
15 Apr 13, 19:16
CR 7: Hello Friend
14 Apr 13, 07:54
Latest News: Latest News
12 Apr 13, 02:20
Situ Nurhaliza: Ya lah. Kat kata pening, tak gi lah. Tapi site bagus.
31 Mac 13, 23:17
Zeonic: Actually, I found your blog from this website . Seriously!
19 Mac 13, 07:51
Izzatie: Cantiknye blog.. Jom jalan-jalan blog ke blog..
27 Feb 13, 18:12
Rosmah: I get more Twitter followers and Facebook likes using this website . Totally free and safe to use :)
[mesej lama]