22 Feb 14, 22:55
Aina Izati: Assalamualiakum. :) Blogwalking sini sambil follow. :) Jemput singgah ke blog sye ;)
24 Sep 13, 23:42
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
10 Sep 13, 00:23
Cop Tshirt: salam ziarah..
29 Jun 13, 21:29
abg superman: jemput la follow ke blog baru saya :) blog lama kena delete :( terima kasih support :D
16 May 13, 20:35
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
20 Feb 13, 12:04
Ellysha25: it's me again
19 Feb 13, 03:10
Rezaa: nak bookmark la page ni!
5 Feb 13, 21:22
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
16 Jan 13, 01:42
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
13 Jan 13, 18:15
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
5 Dec 12, 15:44
Iklan Kereta Sewa: Ada kereta untuk disewakan? Boleh iklankan secara percuma di web kami
13 Nov 12, 00:07
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
18 Oct 12, 21:23
owner: terima kasih bg yg singgah
13 Sep 12, 10:06
Promote Free: Kalau ada benda nak promote secara online, bolehlah cuba di web portal kami. free je.
10 Sep 12, 13:46
Eddie: Ingin mencari sistem penapis air terbaik untuk rumah anda? RxWater ada sijil halal jakim dan telah 2 kali berturut2 menang anugerah Malaysia Best Design. Sistem terapi air beaura pertama di malaysia
9 Sep 12, 20:46
Lyana: Jom ramai-ramai 'like' page ni.
6 Sep 12, 16:41
pn nana: awk ada keje x?
7 Jul 12, 01:22
Senarai Petua: Meh le tengok petua2 kat blog saye :)
6 Jul 12, 21:02
Rumorslogy: meh la datang rumah saye :)
31 May 12, 03:10
anonymous: syukran dengan penerangan blog aw tntg urbun..dpt gk siap asgnment..hehe
[older messages]