2 Jul 13, 05:44
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 12:46
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
12 Mei 13, 11:09
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
25 Nov 11, 23:44
yenny: salam, saya minta maaf ya terpaksa cakap . boleh tak tolong padam gambar suami saya dalam blog cik ini . nama dia abdullah dogan. terima kasih
30 Mac 10, 22:30
syawal_049: salam ziarah...
10 Jan 10, 21:49
GM-FPI: salam zirah... bersatu memimpin perubahan
27 Nov 09, 09:02
admin: nak cerita? banyak cerita tp lom ade kesempatan lg...semoga diberi ilham dan kesempatan oleh Allah utk mencetuskan idea.. :-)
15 Nov 09, 11:58
ummusulaim: salam ziarah kak.. bila nak cerita lagi.. :)
31 Okt 09, 04:24
seri: salam ziarah..salam peperiksaan wt k.cti,,gud luk
21 Okt 09, 08:53
admin (CT): ruang ni sebagai perkongsian ilmu, terima kasih atas sokongan sahabat2 sekalian. Sy sentiasa menerima komen & pandangan anda utk menambahbaik blog ini. Selagi ada daya, Insyaallah akn diteruskn.
21 Okt 09, 02:34
iezlan: Iezlan ( Jazlan )
21 Okt 09, 01:49
iezlan: Saya sentiasa mengikuti rencana dalam blog ini...teruskan perjuangan..
18 Okt 09, 17:30
admin: Syukran...atas sokongan sahabat2 sekalian. Aku hanya hamba, apa yg ada tak seberapa, apa yg termampu hanya sedikit. Sebagai renungan & peringatan bersama..Insyaallah..
18 Okt 09, 11:25
siput: makin best lah baca blog ni...teruskan usaha & perjuangan!
14 Okt 09, 23:18
admin: Syukran & TQ..blogs ni masih dlm proses kemaskini lg.
9 Okt 09, 15:12
nisa: juzblogwalking...nice blog!! :lol:
4 Okt 09, 18:55
admin: w'salam...ieyda, setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya. Keluarga adalah yg paling hampir dengan kita.
4 Okt 09, 17:36
ieyda: saya tak tahu nak mengadu dengan saya tengtang masalah yang saya alami
4 Okt 09, 17:34
ieyda: assalamulaikum..saya perlukan keluraga angkat untuk membinbing saya.
30 Sep 09, 01:39
Khairiah A Rahman: Salam ziarah..
[mesej lama]