5 Sep 13, 11:47
nazzim: anak murid cikgu norliah
5 Sep 13, 11:45
nazzim: bech 1994...
5 Sep 13, 11:44
nazzim: salam rumah kuning
29 Jul 13, 20:52
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
2 Jul 13, 01:40
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 07:25
abg superman: jemput la follow ke blog baru saya :) blog lama kena delete :( terima kasih support :D
12 May 13, 10:32
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
10 Apr 13, 09:34
amboi: A'kum. Dalam mencari keuntungan unit trust, perkara ini amat perlu. Samai yang tidak tahu.
26 Dec 12, 18:34
anith: rindu sama sekolah lama <3 mudah-mudahan darjah 6 tahun 2013 lebih hebat amin...:D
11 Nov 12, 07:25
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
1 Nov 12, 12:38
hartini: Salam Perkenalan. :-)
12 Oct 12, 13:58
hawana: Jom jawab survey bajet 2013 :-)
14 Sep 12, 01:12
hunani: jom serbu trak hijau ini :-)
11 Sep 12, 14:44
Lulu: Jimatkan kertas bill anda sambil menangi iPads :-)
6 Sep 12, 09:58
pn jannah: online je xde kerja lain ke?
8 Jul 12, 02:53
Rumorslogy: meh la datang rumah saye :)
7 Jul 12, 15:34
Senarai Petua: Meh le tengok petua2 kat blog saye :)
9 May 12, 22:39
intan nanni: hyee :) suka shopping x?
9 May 12, 21:01
qaseh manja: qaseh datang singgah disini :)
18 Apr 12, 16:22
Nania: Voswagen Murah, jom Tengok
[older messages]