28 Oct 13, 14:29
omarbinismail: sedih tak dapat mengundi
2 Jul 13, 07:22
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 15:07
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
25 May 13, 19:29
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
21 Apr 12, 02:15
arnie: pinjaman ptptn belum terima walaupun memasuki semester 4
22 Nov 09, 01:04
admin: Anda boleh mengeetahui posting-posting terbaru dilaman blog yang baru. Sila klik pada admin atau url yang diletakkan diatas posting area. Terima kasih
22 Nov 09, 01:03
admin: Posting untuk blog ini berakhir pada lawatan TPM ke Kedah pada 12/11/2009
22 Nov 09, 01:01
admin: Pihak ubj telah menaiktaraf blog UMNO Bahagian Jerai kesatu laman baru. Sila klik diperkataan admin untuk kesana.
20 Nov 09, 15:37
Sargent Hassan: Silat Lawat Blog Komandor Biru , aku akan buka kilang cawat besi di selangor
12 Nov 09, 00:57
admin: carrim, penerangan perlu diberikan supaya yang kabur menjadi jelas. Samada mereka hendak terima atau menafi, kita harap mereka dapat fikirkan kembali rasionalnya.
11 Nov 09, 17:25
carrim sP: Sekum admin.toksah dok layan puak2 ni.depabukan tau pa.pakat dok tikam turut je.citer sampai mampuis pun depa dok kata hah depa situla.citer pasal china masuk pas mati masuk syurga.yang tu depa caya.
7 Nov 09, 14:58
admin: iaitu 30% dari harga rumah. Pemimpin PAs hanya tunuuk muka dan mengaku kononnya ia adalah usaha mereka padahal usaha awal addalah dari pihak pimipinan UMNO Kedah dan Jerai amnya
7 Nov 09, 14:57
admin: Yang sebenarnya pihak UMNOlah yang beerjuang dari awal untuk mendapatkan pampasan yang lebih munasabah, sehinggalah anak Guar Station dan lainn-lain penduduk mendapat pampasan seperti yang anda dapat,
7 Nov 09, 14:55
admin: Memang puak-puak PAS pandai belakon. Sebenarnya tawaran 8k itu tidak ada kena mengena dengan UMNO. Tawaran itu datang terus dari pemaju projek.
6 Nov 09, 01:18
Anak GuarStation: last yg bulan tu jugak pikiaq bagi yg terbaik pada kami....w/pon hakikatnya kami kat sini puak hangpa...
6 Nov 09, 01:17
Anak GuarStation: dok pikiaq nak ngecoh jaa... lanie awat semua sengap sunyi pasai kg kami... yg hangpa tau panggil kami merepek kata 'bulan' tak reti itu tak reti ini..
6 Nov 09, 01:16
Anak GuarStation: TQ UMNO Jerai.. hangpa hebat zaman hangpa kami ditawar pampasan pukal RM8k tapi zaman bulan kami dapat 30% dari harga rumah.. pandai sungguh kira cara hangpa nooo...
15 Oct 09, 17:33
admin: Mengembalikan Jerai ketangan BN adalah visi yang perlu penghayatan keseluruhan ahli
12 Oct 09, 17:35
kacangmiang: umno jerai wow pemangkin masa depan..kembalikan jeran ketangan BN.
6 Oct 09, 01:57
caRRim sP: tahniah no kat umno jerai.lbh2 lg kat dato' ketua. tima ksih kat depa yg bg sokgan.yg dok mgutuk tu.biaq pila.jht mulut.
[older messages]