3 Jul 15, 12:00
Pakgad: Salam kenalan..
10 Sep 13, 00:27
Tempah Tshirt: i like~!
2 Jul 13, 07:18
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 15:04
abg superman: siankan pengantin laki ni :(
12 May 13, 11:35
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
22 Feb 13, 14:34
mustika: good info. Nak share.
21 Feb 13, 19:12
sadiq_segaraga: gud stuff.
20 Feb 13, 01:29
KakNisH: leh saya share info ni? tq.
19 Feb 13, 03:39
Duda_Muda: kunjungan balas.
5 Feb 13, 08:44
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
5 Dec 12, 18:18
Agent Kereta: Kami baru membangunkan portal khusus untuk carian kereta sewa. Iklankanlah kereta sewa anda di sini.
21 Oct 12, 14:50
hawani: Adakah anda penari terhebat di Malaysia? Buktikan di SINI! :-)
7 Oct 12, 05:20
Keyboard Daddy: ;p~
14 Sep 12, 10:48
Car Rental: Letakkan iklan kereta sewa anda di portal kami. Free jer.
13 Sep 12, 10:39
Promote Free: Kalau ada benda nak promote secara online, bolehlah cuba di web portal kami. free je.
10 Sep 12, 16:18
Nadilah: Salam En, nak tanya ada tak peatgrow keluarkan produk ` potting mix' :)
10 Sep 12, 14:29
Rx-Water: Kalau nak dapatkan maklumat mengenai sistem penapisan air terbaik untuk rumah anda, boleh ke laman web kami. terima kasih
16 May 12, 23:28
naz: cmne nk order..nk 150 beg 50L..tlg bg qttion ke nassa_786@yahoo.com
4 May 12, 02:48
Maria: supplemen HOT dikalangan Isteri, khas buat suami. Gembira bila pujian suami melambung tinggi
23 Jan 12, 21:43
Nikki: supplemen utk ibu menyusu, sering letih, susu merudum & stress - dari 10 oz ke 19 oz
[older messages]