17 Nov 13, 23:06
Mama Rock: Please...Take Action!
28 Oct 13, 20:17
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
21 Oct 13, 03:32
Sweet: Get More Funniest Video Ever.. Enjoy!
8 Oct 13, 00:15
HotGirl: <--- HOT Video
3 Oct 13, 00:06
izzue: macam tak caye je awek mengayat aku...ni le penangan minyak wangi power..belum cuba belum tau!
30 Sep 13, 19:58
Neelofa: Funny Video www.bit.ly/14VoUnU
30 Sep 13, 09:41
Hana Chaca: Hi, Thank you very much for the sweet :) Moments?.
29 Sep 13, 12:31
OBAMA: HOT Video wacth now www.bit.ly/1bhPrgI
4 Sep 13, 04:08
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
25 Jul 13, 00:35
Abg Superman: Abang Hanya Sapu Tisu Magik Untuk Tahan Lama ---> http://kliksini.in/smp2u
7 Jul 13, 12:03
putera izman: kunjungan kali ke 3 untuk jemput join segmen baru saya :)
30 Jun 13, 01:31
abg superman: pc utk orang xde budget :)
25 Jun 13, 11:54
MrBean: Visit My Funny PIC here
22 Jun 13, 22:16
putera izman: sy tengah cari geng untuk exchage link kalau sudi kita exchange nak? exchange kat bahagian site bar
22 Jun 13, 18:23
putera izman: slm awk sy tengah cari geng untuk exchange link kalau sudi jemput singah n komen iyer kita exchange bahagian site bar
11 Jun 13, 10:01
Free Album Download: yo lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
11 Jun 13, 03:48
falihah: Visit My Funny PIC Blog www.goo.gl/XPO4Y
31 May 13, 18:08
dari gudang gajet: katalog 32 gajet spy terbaru 2013. dapatkan percuma disini sekarang. gajet intip, jejak, kesan, perakam rahsia eksklusif dari gudang james bond untuk anda
23 May 13, 00:08
Product Testing: hi, nice blog! want to exchange links? www.FreeProductTesting.com email us
11 May 13, 12:59
Trends: Hi, Good job, :) right admin? just support u here.. :)
[older messages]