26 Ogos 15, 11:20
yuzairy: Sekarang saya berpindah ke N9...
26 Ogos 15, 11:19
yuzairy: Assalamualaikum, apa khabar semua
15 Ogos 12, 12:39
yuzairy: hang idup lagi zul, aku pun lama x bukak blog ni, sekarang aku d johor
24 Apr 12, 10:42
Zulnasri: dok cari kawan lama kat m3p
21 Jan 12, 07:18
yuzairy: Sape tahu mazarul ada di mana sekarang. Kopral kamal dimana dikau....
22 Sep 10, 07:00
yuzairy: terkini aku dapat tahu, ustaz zuhdi dan isterinye mengajar di Kuala Lumpur, kalau x salah tinggal dekat greenwood.
22 Sep 10, 06:48
yuzairy: apa khabar semua
16 Mac 10, 08:50
Yuzairy: line internet kejap putus-putus laaa... leceh betul.
3 Feb 10, 02:28
yuzairy: ada problem la nak upload gambar, google bagi 1 024 mb je untk stor gambar, kena cari cara lain la tunggu.....
16 Jan 10, 09:01
yuzairy: Ya be da be du, assignment untuk sem ni dah siap, bolehlah berblog
30 Dis 09, 04:39
Noor Azizah: Salam. Jumpa lagi dan selamat kembali ke sekolah. Hai Kak Long saya ingat akak tapi sure akak tak ingat saya. Saya kawan Balkis. Ada la jugak sekali sekala dok lepak kat bilik Kak Long. All d best.
27 Dis 09, 08:02
yuzairy: Selamat datang suzi, untuk semua ingat tak lagi siti rohayu dimasukkan ke ICU selepas mimpi sesuatu yang misteri, dapat tahu dari siti khairani melalui saiful azman, mari kita sama2 doakannya
15 Dis 09, 10:11
suzi mt/sn: salam semua.. syoknye ada blog ni.. terubt rindu..!
11 Dis 09, 09:51
Abang Mat johor: salam, selamat menyambut awal muharram. semoga tahun baru sinar baru , harapan baru dan paling penting kekal pada yang satu , jangan cuba yang baruuu.. hee2 .k
2 Dis 09, 07:54
yuzairy: Ingat kak Mahmudah, kita sama2 praktikum kat bukit besar
25 Nov 09, 04:17
mahmudah(kak long): hai yuzairi..ingat kat kak long MU/Kt lagi tak?
23 Nov 09, 10:10
Noor Azizah: Salam. Selamat bercuti buat semua walaupun masih ke sekolah seperti biasa. Itulah pengorbanan seorang guru.Apa-apapun kalau balik kampung berhati-hati di jalan raya. Jumpa lagi hujun bulan Disember K!
24 Okt 09, 10:31
yuzairy: sabar ye kawan-kawan, saya tgh busy sekarang, assignment tak siap lagi
19 Okt 09, 10:34
Noor Azizah: Salam. Balik Trg tu nantilah. Belum pernah lg isi borang tukar, belum smp seru.Tp confirm blk gak sbb abe org Kota Bharu.
17 Okt 09, 10:51
Asrie: gbr tu htar pd alamat tu lah. X mintak balik trg ke??
[mesej lama]