21 Oct 14, 09:01
arsad: Salam dr. Cinta, sy ada mempunyai masalah di mana kekasih sy dah tak ceria spt dahulu bila dgn sy..sy dpt tahu yg dia sudah ada kekasih baru...tpi bila sy tynya dia cuma ckp kawan biasa.. sy cuba bert
8 Jan 14, 11:57
dr.cinta: nak cari perempuian yang baik anda semestinya mesti menjadi insan yang baik terlebih dahulu..in sha allah
29 Dec 13, 02:02
kamal: saye suka kat dia,tapi dia suka kat sye
29 Dec 13, 01:58
kamal: macm mana nak cari perenpuan yg msih elok
29 Dec 13, 01:57
kamal: hai
11 Oct 13, 09:31
jomlike: ruang iklan percuma untuk dicuba. iklan pasti dilihat oleh ramai pengunjung melalui iklan cbox spt ini.
29 Jun 13, 16:08
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
25 May 13, 19:58
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
3 Jun 12, 06:03
Encik Hati: banyak pengisian...
3 Jun 12, 06:01
Encik Hati: salam ziarah doktor cinta .hehe
9 Feb 11, 08:38
cerpen2 islamik: salam ziarah..jom baca komen n folklow
3 Dec 10, 08:57
putra al-amin>haswani: wasalam ziarah :biggrin:
2 Dec 10, 14:53
haswani al palasi: salam ziarah
22 Nov 10, 16:13
putra al-amin > ecah: saje jer ecah nak pakai nama dr.cinta tu sebagai kenangan pada masa depan...insyallah akan dijenguk.jgn risau blog ni akan selalu di ubah bentuk dan designnya bagi memberikan kelainan kepada pembaca
22 Nov 10, 16:12
putra al-amin > akh zahir: terima kasih bro bagi info...mmg mencari info untuk blaja menulis skrg ni..may allah bless u
22 Nov 10, 14:28
Ecah Dr Cinta Muslimah: Wah~ Coretan Dr CInta yg tak leh blah tu.. Ngeh3~ Btw, cantik wajah baru blog akhi.. Ada masa,jenguk lah blog sy yg under construction lg tu eh=)
22 Nov 10, 13:38
Zahiruddin Zabidi: Alhamdulillah, tuan semakin hebat. Teruskan menulis dan abadikan penulisan tersebut dalam bentuk buku insya-Allah. Mohon rujuk di sini bagi menghadiri bengkel percuma http://universitipts.com.my/
11 Nov 10, 15:08
wanitasuci: salam jenguk...
2 Nov 10, 11:55
putra al-amin>asfar: asfar....ekau torjah jer blog den ni...no problem punyo
1 Nov 10, 11:45
asfar: salam ust..den torjah jap yo blog ni..buleh an :)
[mesej lama]